Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen lányokról?
Figyelt kérdés
ITT gyak.kérdéseken mindenhol azt lehet olvasni,hogy a pénsiz legyen legalább 18 cm. esetleg a látvány miatt 22 cm még akkor is ha annak kb csak a fele megy be. Itt gyakorin csak olyan lányok vannak akiknek ez számit? Kinézet nemfontos? Lehet büdös,csunya,alacsony,3 m magas stb csak legyen ekkora a pénisze? Vélemények?2012. jún. 27. 18:09
21/23 anonim válasza:
Bár, sokat halottam/olvastam én is hogy nem lehet növelni a péniszméretet, nekem mégis 1 éve 11 centi volt, most meg 14, sokat masszíroztam, végül is a pénisz ugyan úgy izomból van, mért ne lehetne növelni?
22/23 anonim válasza:
ma 18:49
Van benne valami, bár másfajta izom, a hüvely izomzata folyton masszív, míg a pénisznek szüksége van arra, hogy vér áramoljon bele ahhoz, hogy merev legyen.
De nem kizárt, elhiszem, hogy lehetséges. :)
23/23 anonim válasza:
Nekem nem a péniszméret számít. A barátomnak is teljesen átlagos a mérete, és mégis szeretem... De elég sokan vannak, akik csak azt veszik figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!