Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés
ITT gyak.kérdéseken mindenhol azt lehet olvasni,hogy a pénsiz legyen legalább 18 cm. esetleg a látvány miatt 22 cm még akkor is ha annak kb csak a fele megy be. Itt gyakorin csak olyan lányok vannak akiknek ez számit? Kinézet nemfontos? Lehet büdös,csunya,alacsony,3 m magas stb csak legyen ekkora a pénisze? Vélemények?

2012. jún. 27. 18:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nanáhogy számít a méret.A kisfarkúak nyugtatják csak magukat az ellenkezőjével.A faszik is sokkal sokkal jobban szeretik a szűket.Kinek jó az ha csak harangozni lehet benne?
2012. jún. 27. 18:35
 12/23 anonim ***** válasza:

Jó hát most csak a látvány... Ennyi erővel ha van a nőn felesleg vágjam le róla?? Vagy szedjem le a seggéből a felét hogy kicsi formás legyen??

Mert ha látványra megyünk, az 100 hogy én is találnák nőt, akire jobban gerjednék... mégis vele csinálnám...

2012. jún. 27. 18:36
 13/23 A kérdező kommentje:
Nekem 17,5 és nem vagyok elégedett vele. Hát ha tág a lány az nem genetika és adottság hanem lóval való szexuális együttlét eredménye. A farokméreten nem lehet változtatni,a puncin meg igen. intim torna akármi :)
 14/23 anonim ***** válasza:

Első válaszoló:

Én is teljesen abban a hitben éltem mint te. "Annyira hülye nem lehet valaki..."

De aztán amikor a való éeltben találkoztam ezzel az igenis létező jelenséggel, köpni-nyelni nem tudtam.

Szerencsére sok közöm nem volt a csajhoz, csak ismerős ismerőse.

Az ilyeneket én még bottal se. Elképesztően korlátolt agy és szegény lelki világ kell ahhoz hogy valaki ilyenekben gondolkozzon.

Nincs azzal baj ha valaki jobban élvezi mondjuk a nagyobb cuccot. Én is jobban élvezem a szűkebb puncit.

De az, hogy ez valakinek akkora problémát jelentsen, hogy képes legyen szakítani, ott azzal a bizonyos lánnyal vannak komoly problémák.

No meg az olyanokon is nagyot nézek itt gyakorin mikor belöki a csaj, hogy a 14cm-t meg sem érzi. Mi a f@sz??! Zsákot varratott a hüvelye helyére?!... Ott nem a mérettel vannak bajok...

22F

15/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom te melyik gyakorit látogatod, mert amelyiket én szoktam, ott a lányok mindig azt szajkózzák, hogy bőven jó az átlagos is, és a francnak se kell 18 centi, mert nagy kényelmetlen stb.

És még mindig tartom magam ahhoz, hogy azok a srácok, akik a farokméretüknek tudják be a nőknél elszenvedett kudarcukat, simán tehetségtelen lúzer pötsök, akiknek kell valami barom kifogás, hogy miért nincs nőjük...

2012. jún. 27. 18:37
 16/23 anonim ***** válasza:
Volt már olyan kérdés itt hogy megkérdezte 1 pasi a lányokat hogy a nagy méretűt szeretik vagy a kicsit és voltak olyanok akik azt mondták hogy nekik jó a kisméretű mert az aranyos XD
 17/23 anonim ***** válasza:
A fő az, hogy passzoljunk egymáshoz, érezzem, hogy ő a másik felem. Az összes többi bónusz, vagy jó pont, mint pl. a 18 centis pénisz.
 18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon elrontott ez a generáció. 18 éves leszek hamarosan 17,5 cm a péniszem. ha én nem vagyok megelégedve mit érez az akinek kisebb? Számit a mellméret? Elmondanám nektek,hogy nem 1 nagymellű csaj probálkozott nálam mert helyes fiu vagyok de offoltam mivel a feje..uff.. Én arccentrikus vagyok. Jobban lázba tud hozni egy olyan mosoly hogy a gatyámat levarázsolja rólam,mint 1 nagy mell. Annyiban számít,hogy valami legyen ott. ennyi.
2012. jún. 27. 18:40
 19/23 anonim ***** válasza:
De azért az tény, hogy a lányok többsége nem fog kinevetni amiatt, ha nem akkora a szerszámod mint egy lónak.... kivételek mindig vannak, de hidd el hogy a többségnek sokad rangú dolog a pénisz méret, igaz, ha egy pénisz nem egyszerűen kicsi, hanem nagyon kicsi (10 centi alatti) az már valóban egy kényesebb dolog, viszont elég ritka eset szerintem.
2012. jún. 27. 18:42
 20/23 anonim ***** válasza:

"Én arccentrikus vagyok. Jobban lázba tud hozni egy olyan mosoly hogy a gatyámat levarázsolja rólam,mint 1 nagy mell. Annyiban számít,hogy valami legyen ott. ennyi."

Akkor nem vagy reménytelen, meg fogod találni a hozzád illőket. :)

Én kb így vagyok a farokkal. A 17,5 cm pedig szép méret, légy rá büszke! De a még kisebb is lehet jó.

Nem tudom, milyen lány lehet, aki "meg se érzi" az ekkorát. Én elég sok fiúval voltam, de ha lehet, még "szűkebb" lettem az aktív szex során (+ intim torna), nagyon igaza van itt annak, aki írta, hogy a hüvely méret befolyásolható, a péniszméret nem.

Bár én aktívan gyakorlom a "rászorítós" szexet, szóval, nekem nem igazán kell 17 cm feletti. :)

2012. jún. 27. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!