Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyat láttam amit nem kellett volna. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy barátommal kapcsolatos és azóta csak arra tudok gondolni. Talán rá is másképp nézek. Mit tehetek?2012. jún. 27. 13:06
1/11 anonim válasza:
Talán elmondod, hogy mit láttál..
2/11 anonim válasza:
Igen nem ártana tudni, hogy mit láttél...
3/11 A kérdező kommentje:
hát lényegében , csak alul volt rajta valami és hát eléggé tetszett
2012. jún. 27. 13:23
4/11 anonim válasza:
te fió vagy vagy lány? milyn szinten barát? mit láttál? mit váltott ki? bakker, ilyen kérdést hogy lehet feltenni? legalábbis így, hogy aki olvassa süket vakhangot nem tudhat ha te nem írod le, hogy mi történt...
5/11 A kérdező kommentje:
én lány vagyok ő meg fiú, hát alsógatya volt rajta , és egyébként elég jóba vagyunk elég sokmindent tudunk a másikról
2012. jún. 27. 13:38
7/11 A kérdező kommentje:
nem lehet semmi olyat tennem , még az se szabad hogy tetszen , épp ez az baj
2012. jún. 27. 13:45
8/11 anonim válasza:
miért nem szabad...? még mindig nem fogalmaztál meg semmit, harapófogóval kell belőled kiszedni? hogy adjon tanácsot neked így bárki...
9/11 A kérdező kommentje:
mert barátok vagyunk , és neki barátnője van
2012. jún. 27. 13:57
10/11 anonim válasza:
Akkor pontosítsunk. Van egy barátod, akit megláttál alsóneműben és megkívántad, de szeretnél tenni a dolog ellen, mert barátnője van, és nem érzed helyesnek a dolgot.
Ennyit a problémáról.
A megoldást tekintve, idő. Hülyén hangzik, de jobbat nem tudok. De lehet, majd valaki mond jobbat nálam, akkor hallgass rá!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!