Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem tetszem egy fiúnak sem? 16/L
Még sosem kaptam egy fiútól sem visszajelzést, legalább annyit, hogy csinos vagyok, nemhogy tetszenék bárkinek is...
Pedig minden beképzeltség nélkül, ha a tükörbe nézek, csinosnak látom magamat. Jó, az alakom nem épp a legtökéletesebb, de azért nem vagyok egy malac sem. 170 cm és 70 kg vagyok. Talán ez a baj? Ha lefogynék, jobban tetszenék a fiúknak? Viszont az arcom igenis szép, kicsit kislányos, babás, nagy szemeim vannak, az orrom normális méretű, az ajkaim is szép teltek, a hajam hosszú búzaszőke színű, minden természetes rajtam, sminkelni sem nagyon szoktam... És nem tudom, mi lehet a baj velem, miért nem vesznek észre a fiúk. A természetem is oké, nem vagyok beképzelt, nem vagyok az "flegmah páwa plázacica" ami ma már annyira elterjedt. Tehát totál normális vagyok, mégse kellek senkinek! Miért? :-( 16/L
szerintem várjál 2-3 évet és akkor a 20 éves srácoknak már nem a pláza cica jön be mert őket már felbassza a nyavajgásuk...ahogy engem is..
21/f
Nagyon szép lány lehetsz,csak tudod,egy kicsit elkorcsosult világban élünk,ahol nem a valódi érték kap főszerepet.
De ne bánkódj egy percig sem,2 év múlva te leszel a nyerő nagyon sok ember szemében! Bízz magadban! :)
Ha van kedved, én megnéznélek :) Küldj fb linket üziben és akár ismerkedhetünk is. :) Vagy elmondom a véleményem a külsődről, ahogy tetszik :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!