Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy egy pasi "férfiasan tökéletes"?
Esztétikus izomzatú, arányos "adonisz". Változott a férfiideál, például egy szőrös, nagydarab, agyongyúrt ürgére már nem hiszem, hogy ezt mondanák.
Mosta annyit jelenthet kb, hogy kellemes ránézni, szimmetrikus, arányos, nem elhízott, de nem is csontos. :)
Ez számomra is fontos kérdés...
De ami eddig nekem lejött, a kinézet magában kevés, ha nem vagy az a "bátor" illetve "középpontorientált" akkor a férfiasságod 0. + van még az amit nem tudok megfogalmazni, ha kezeled a konfliktusokat (pl. egy bunyót előzöl meg azzal, hogy "okos enged szamár szenved") akkor már a nő szemében megint nem vagy férfi, mert számukra az jön le, hogy nyuszi vagy.
Na meg ha nem mutatod ki hogy érdekelnek a nők (mondjuk karriernek élsz/várod az igazit/ nem vagy csajozos tipus) úgy néznek rád/bánnak veled, mintha meleg lennél.
Ezzel az üzenettel senkit nem megbántani akartam, csak puszta "tapasztalat" de lehet csak én élek rossz helyen.
ma 08:39-ben leírtam.
De ízlés kérdése is!
"A kérdező kommentje:
Akkor kérdezem úgy, hogy mikor mondják egy pasi kinézetére, hogy férfiasan tökéletes?"
Akkor én meg máshogy mondom:)
Amikor Gillette borotvahabbal,borotvával és arcszesszel van megborotválkozva,Gillette tusfürdőt és hónalj stiftet használ:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!