Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez így oké?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és imádok sütni. (főzni is :D) Nagyon jól is tudok, amikor csak lehet mindig kipróbálok vmit :) Szeretem a focit (ezt lányok ezrei szeretik, nem újdonság) a zene ízlésem és az öltözködésem is kicsit fiús, de ha muszáj akkor felveszem a magassarkút. Soha nincs ki semmim, szóval normálisan öltözködöm. Sok lány és sok fiú barátom van, de igazából nem tudok sem a sminkekről sem a legújabb divatról beszélni. Viszont vicces: ha a (lány) barátaimnak megetszik valamilyen kocsi, odajönnek hozzám és mindent elmondok az adott járműről. Ha találkoznátok egy ilyen lánnyal, jó persze hülye lesz a kérdés de szimpatikusnak találnátok?

2012. jún. 26. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ahhhh egy főnyeremény lennél :D hab a tortán hogy szeretsz az autókról beszélgetni :D
2012. jún. 26. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
na egy feleségjelölt :D
2012. jún. 26. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Külső kérdése. Egyébként minden további nélkül!:)
2012. jún. 26. 20:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fölös hogy itt fényezd magad, menj és keríts egy srácot. :D

Figyi ilyen vagyok, 3 kivétellel - nem tudok perfektül főzni, nem veszek fel magassarkút, és nemtudok mindent a kocsikról..:D

És most nemazért, de minden 3. lány ilyen ha körbenézel az utcán. Meg úgy amúgy is, akikkel barátkozok azok is.

Ne ezzel akarj imponálni a pasiknak, hanem önmagaddal. :D Érted?

2012. jún. 26. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
úhh te is főnyeremény lennél akkor! :D úgy érzem mintha megütöttem volna checkpointot :D na komolyabbra forditva a szót a külső is számít egy kicsit.
2012. jún. 26. 21:55
 16/16 anonim válasza:
Szimpatikus lennél! (Meg vagy!)
2012. jún. 27. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!