Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól számoljátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számoljátok, hogy együtt vagytok a párotokkal?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy mi volt azaz alkalom amihez képest számoljátok a heteket, hónapokat?
2009. júl. 7. 22:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%

Elvileg onnantól vagytok együtt, ahogy kimondod az igent.(Mármint a járunk kérdésre:D)

Nehogymár az első csóktól.. És ha nincs is csók? Akkor együtt sem vagyunk? Pedig nekem volt olyan pasim akit annyira imádtam, hogy még csók sem volt nem is hiányzott..ÉS lám 3 évig voltunk együtt, egy tökéletes kapcsolatban:)

2009. júl. 8. 01:29
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Ne haragudj, de szerintem egy felnőtt, érett kapcsolatban ritkábban fordul elő az, hogy "Járunk?" "Igen" Ott már igenis gyakran szavak nélkül alakulnak ki a mérföldkövek, ahonnan már igazán együtt van a két fél.

Ez a "Járunk?" dolog inkább iskolás szint szerintem, de kinek mi...

És mégis milyen kapcsolat az, ahol nincs csók? Hány éves vagy? Mert általános iskolában el tudok képzelni olyan 'kapcsolatot', ahol "járunk?-igen" kezdéssel évekig együtt vannak, amíg a suli összetartja őket. Abban persze hogy ritkán van csók.

2009. júl. 8. 02:38
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

utolso előttit olvasva akkor én 2 éve nemis a barátnöje vagyok?:D

sosem volt kimondva ,h nah,akkor járunk...első találkozástol van számolva,annak jövöhéten 2 éve...csók meg szex volt rá pár napra,de most az a pár nap nem olymind1?

22/L

2009. júl. 8. 06:33
 24/29 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Nem arról van szó, hogy feltétlen muszáj az első csóktól számolni, de a kapcsolatok, és az emberek 95%-a onnantól számolja, mert - mint már mondtam - az az első igazi mérföldkő.

Most senki nem mondja, hoy neked is attól kell, és nem vagy a barátnője ettől, vagy attól, hogy a ti kapcsolatotok a "járunk"-"igen" kérdés-felelettel indult el, de, főleg az utóbbi jelenség, csak a fiataloknál, főleg, mint már írták, az általános iskolában fedezhető fel. Főleg azért, mert ha ezt egy felnőtt, érett, egészséges érzelmi életet élő embernke, vagy embertől meg kell kérdezni, akkor ott valószínűleg valamelyik fél nem szereti a másikat. Ezért írhatta azt, amit írt, az utoldó elötti kommentelő, a te válaszodra.

2009. júl. 8. 08:57
 25/29 A kérdező kommentje:

mi se kérdeztük ezt igy meg soha :D

sőt semmi előzménye nem volt igazából

egyszer csak megtörtént a csók egy hosszas szimpátiát követve majd onnantól kezdve együtt vagyunk. semmi kérdés-válasz, megbeszélés :)

2009. júl. 8. 11:36
 26/29 anonim válasza:
KÉpzeljétek én ma voltam egy lányal moziban és jól éreztük magunkat és oda dölt hozzám átkaroltam,hazakísértem,és adtam egy szájra puszit uána megcsókoltam és élvezte,de végül azt mondta msn-en hogy inkább ne járjunk,szóval nem feltétlen csók utánXD.
2009. júl. 8. 23:08
 27/29 anonim válasza:
meg ez a oldal
2009. júl. 8. 23:08
 28/29 anonim ***** válasza:

nálunk van 3

mikor először kavartunk de nem jártunk

mikor először jártunk félévet

neki volt barátnője utána és most 2éve megint együtt boldogan

2009. júl. 9. 02:17
 29/29 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést, hogy a volt barátom 18 évesen, általános iskolás módra megkérdezte, hogy akkor járunk-e.
2009. júl. 11. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!