Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek a szőke lányokat?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül az ilyen plázacica-típusra gondoltam..általánosságban. (Amúgy barnahajú vagyok,csak érdekel..)2009. júl. 7. 22:34
11/19 anonim válasza:
Nem a hajat találom vonzónak, hanem az egész személyt. Az, hogy kinek milyen színű a haja, mindegy. Vannak nagyon vonzó szőke nők és vannak iszonyúan taszító szőke nők, akárcsak barnák, feketék, vörösek.
Egy biztos. Nem szeretem a festett hajat. Az esetek 10%-ában, ha jól áll az embereknek.
12/19 anonim válasza:
nemcsak a hajszíntől függ :D van akinek a szőke ronda.. de pl a barna szép :D
13/19 anonim válasza:
én voltam barna,fekete,most szőkés.Ugyanúgy körberajonganak a fiúk :D nem beképzeltség :]
AMúgy az éretebb férfiak nem nézik a hajszínt,nem az a lényeg,hanem,h. belül milyen a lány :]
14/19 anonim válasza:
nekem a világosbarna a favorit :)
15/19 anonim válasza:
Nekem a szőkék a legszebbek :) De csak az igazi, ha valaki festi, az nagyon rossz szerintem... 20/F
16/19 anonim válasza:
Én a szőke lányok mellet nem sokáig tudok megmaradni..nem tudom miért..de ez mindig igy van..Mostis barna haju barátnőm van már 4 hónapja
17/19 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy a festett ronda, az még nem találkozott igényesen festett lánnyal, akinek jól is áll... Szívás:)
Amúgy meg vicces, az elején akik annyit írtak, hogy "igen", azokat jól lepontozták, aki meg azt, hogy "nem", az meg 100%. Pff...XD
18/19 A kérdező kommentje:
nem tudom ki pontoz le és miért..:S nekem tetszik a szőke haj,dehát nem úgy születtem,ez van,és ha vkinek nem tetszik a válasz,attólmég nem kell lepontozni.. bocs mindenkitől és köszi a válaszokat:)
2009. júl. 8. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!