Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha egy csaj szerelmes verseket ir egy pasinak és el is küldi neki (nincs kapcsolat)?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
gáz, gyerekes
2012. jún. 26. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Huhh hát először is nagyon meglepne... De büszke lennék az tuti :)

ha meg még jók is a versek, és a csaj is szimpatikus akkor pláne. Petsze kicsit muris :D de mièrt ne? Ha úgy van, írnék neki én is, had örüljön :)

2012. jún. 26. 15:59
 3/12 anonim válasza:
az első kommentelőnek azt mondom h hülye vagy:) EGYÁLTALÁN nem gyerekes:) képzeld én szöveget írtam egy lánynak(akivel ugyan ugy nincs kapcsolat csak barátok vagyunk) 20 éves létemre! és még büszkén mutogatta is azt mondta!-.- szal egyáltalán nem gyerekes már bocs! irj neki nyugodtan én azt mondom! semmi problem nincs vele
2012. jún. 26. 16:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: Bocs, már elmúltam 20 és gyerekes, és te vagy a h.lye ezzel a dedózással. Nőlj már fel Istenem -.-"
2012. jún. 26. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:

A szerelmes vers inkább romantikus, mint gyerekes.

De drága utolsó látszik hogy te a közmédián nevelkedett birka vagy. -.-

Annyi azért biztos, hogy engem meglepne, de nincs ezzel semmi gond.

2012. jún. 26. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:
utolsó: ha ha ha.. közmédián? Azért mert kinőttem már ebből a dedós szerlemes leveleket írogatok korszakból? Már ne is haragudj, de általános iksolában még elment, de idősebb korban gáz. Jobb, ha minél elöbb belátjátok. De ha akarjátok, megkérdezhetem az egyetemen a többi csoporttársam, ismerőseim, hadd röhögjenek egyet ő is, hogy menniyre nem gáz a szerelmes levél -.-" ne röhögtessetek már, h ti ezt komolyan gondoljátok
2012. jún. 26. 16:37
 7/12 anonim válasza:
ja bocs h te elmultál 20 nem tudtam h te vén aggastyán vagy:) másrészt meg osztom az utolsó hozzá szólást! az más ha te egy érzéketlen bunkó vagy, de tudod vannak még emberek akik igy szeretik kifejezni az érzelmeket más dolog ha neked nincs:)
2012. jún. 26. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem itt ti nevelkedtetek közmédián, gondolom ezt látjátok a viván, vagy a tvájlájtban, fogalmatok sincs az igazi életről ;) Sajnállak titeket, h ennyire butuskák vagytok, őszintén. Reménykedjünk, h kinövitek.
2012. jún. 26. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Azért tegyünk különbséget dedós vers, és jól sikerült, igazi tehetséget és szenvedélyt tükröző alkotás között.

2. vagyok amúgy, írtam hogy én mindkettőnek örülnék.... a dedós stílusúnak is. Mert kedves gesztus. De létezik olyan vers, ami kicsit se gyerekes. Egy Ady very az? Most függetlenül attól, hogy tetszik-e. Mert én utálom, de nem gyerekes az tuti.

2012. jún. 26. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Az erős érzelmek útjára tudnak indítani verseket,de szerintem nem túl előnyös egy olyannak küldeni akivel nincs kapcsolatunk,én biztos csak már jól megismert lánynak küldenék verset,szerelmeset pedig annak akivel komolyan gondolnám a jövőt!!!
2012. jún. 26. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!