Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisugárzással még felkelthetem az érdeklődését?
Én is ilyen vagyok, de azzal a különbséggel, hogy én sportolok régóta. Én a külsőm miatt vagyok elégedetlen magammal. A lényeg, hogy ha a fiú a nagymenők közé tartozik, szinte lehetetlen meghódítanod, és nem is vezet sok jóra a későbbiekben. A kisugárzás nagyon fontos, ettől válsz egyénivé, viszont nem tanácsolom, hogy gyökerestül változz meg, mert az se Neked, se Neki, se senkinek nem tenne jót. Szerintem simán meg tudod csinálni. Szurkolok!
Nekem egyébként szintén van egy fiú, aki nagyon tetszik, én nem érzem úgy, hogy bármi olyat tettem, ami taszítaná, de lehet, hogy pont ezért unalmas vagyok számára. Te legalább emlékezetes lettél, ha nem is úgy, ahogy Te szeretnéd.
Ha gondolod írj privátban, aztán majd beszélgetünk. Nekem is elkelne pár tanács.
15körül/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!