Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy találhatnám meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lila nyuszi kérdése:

Hogy találhatnám meg ezt a férfit? Bármilyen ötlet érdekel.

Figyelt kérdés

Pénteken 15.-én fél 3körül jött ki a győri árkádból. Annyira szeretném megtalálni és megismerni! :)

Fehér szoknyában voltam és sárga-fehér csíkos felsőben.

2012. jún. 25. 21:48
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Győrben helyileg hol lehet újságban hirdetést feladni? Mert akkor el is intézném holnap reggel, úgyis megyek. :)
2012. jún. 25. 23:54
 32/44 A kérdező kommentje:
Vagy ha nyomtatnék szórólapot és osztogatnám?
2012. jún. 26. 00:04
 33/44 anonim ***** válasza:

Nem akarom elvenni a kedved, de engem személy szerint baromira megijesztene, hogy egy random lány, akinek nyitvatartottam az ajtót, szórólapokat osztogat meg hirdetést ad fel, hogy megtaláljon.

Gondolj bele az ő szemszögéből. Nem lenne fu... öh, érdekes kicsit?

2012. jún. 26. 02:20
 34/44 A kérdező kommentje:

Már kinyomtattam és vágtam 150 cetlit. 6ot kiragasztanék. Akkor lehet hagyom. Engem is megijesztene, de mit tehetnék... Egy csoda kellene, hogy megtaláljam.... Esetleg egy havi bérletet megérne a dolog.

Méghogy a lányoknak csak a seggükön kell ülniük és válogatni a pasik közül akik próbálkoznak.... :D

2012. jún. 26. 03:07
 35/44 anonim ***** válasza:

"Méghogy a lányoknak csak a seggükön kell ülniük és válogatni a pasik közül akik próbálkoznak.... :D"

Pontosan, csak neked már megvan a kiválasztottad:D Annyi normális és jóképű srác mászkál az utcán, tudsz még miből válogatni:P Ez így már reménytelen... Így 1,5 héttel az eset után, már nem is emlékszik arra a napra szerintem. Magyarul, ha akkora mákod lenne, hogy pont látja a "hirdetésedet", valószínűleg akkor se keresne meg. Ez van. A legjobb megoldás az lenne, ha ott töltenéd minden napod, hátha felbukkan:D De mivel kicsit arrébb laksz... Felejts, ez a legjobb megoldás.

2012. jún. 26. 09:42
 36/44 A kérdező kommentje:
Veszek egy havi bérletet, szó sem lehet róla, hogy elfelejtsem...
2012. jún. 26. 12:19
 37/44 anonim ***** válasza:
Bárcsak egyik nap kiírna egy csaj kérdést, és a leírásban én szerepelnék:d
2012. jún. 26. 12:46
 38/44 anonim ***** válasza:
ettől már csak az lenne szebb, ha megtalálnád, és közölné, hogy bocs, de boldog párkapcsolatban élek. :D
2012. jún. 26. 13:00
 39/44 A kérdező kommentje:
Akkor legalább azt tudnám, hogy van valakije. :D
2012. jún. 26. 13:44
 40/44 A kérdező kommentje:
Megveszem a havi bérletet aztán vagy megtalálom vagy hagyom.
2012. jún. 26. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!