Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg ezt a férfit? Bármilyen ötlet érdekel.
Pénteken 15.-én fél 3körül jött ki a győri árkádból. Annyira szeretném megtalálni és megismerni! :)
Fehér szoknyában voltam és sárga-fehér csíkos felsőben.
Mi az a "bucsiskép"?:D
Nem értem, hogy miért kell köcsögösködni... Most szólok, hogy ezen az oldalon 99%, hogy nem fogod megtalálni ezt a srácot.
Küldtél is neki?:D
Hát, passz. Hirdetéssel is próbálkozhatsz, de nekem az az érzésem, hogy ez a hajó elúszott... úgy 5-6éve én is lecsúsztam így egy számomra tökéletes(legalábbis külsőleg) lányról. A buszon láttam és utána nem is láttam már többet azon a járaton. Próbáltam megkeresni de nem jártam sikerrel.
Nem vigasz, de leírtam, hogy érezd az együttérzést:D
Hát nem tudom. Én még soha nem voltam szerelmes 23éves fejjel:D De én rossz példa vagyok...
Dobd ki FB-re, hogy mindenki ossza meg:D És fogalmazz meg egy jó szöveget.
Ez volt az a srac, aki ugy tartotta neked az ajtot, mint meg soha senki?:D
Egyebkent nehez ugy, szinte semmit sem tudsz rola. De a hirdetes es a Facebook-os korlevel nem rossz otlet. En is lattam mar itt, ahol lakom, a helyi tv kepujsagan olyan hirdetest, hogy valaki keres valakit, akit itt es itt latott, igy es igy nezett ki es szeretne megismerkedni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!