Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy találhatnám meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lila nyuszi kérdése:

Hogy találhatnám meg ezt a férfit? Bármilyen ötlet érdekel.

Figyelt kérdés

Pénteken 15.-én fél 3körül jött ki a győri árkádból. Annyira szeretném megtalálni és megismerni! :)

Fehér szoknyában voltam és sárga-fehér csíkos felsőben.

2012. jún. 25. 21:48
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Mi az a "bucsiskép"?:D

Nem értem, hogy miért kell köcsögösködni... Most szólok, hogy ezen az oldalon 99%, hogy nem fogod megtalálni ezt a srácot.

2012. jún. 25. 22:53
 22/44 A kérdező kommentje:
Bugyiskép, elírtam. De hol keressem? Adjak fel hirdetést az újságban? Vagy mit csináljak?
2012. jún. 25. 22:57
 23/44 anonim ***** válasza:

Küldtél is neki?:D

Hát, passz. Hirdetéssel is próbálkozhatsz, de nekem az az érzésem, hogy ez a hajó elúszott... úgy 5-6éve én is lecsúsztam így egy számomra tökéletes(legalábbis külsőleg) lányról. A buszon láttam és utána nem is láttam már többet azon a járaton. Próbáltam megkeresni de nem jártam sikerrel.

Nem vigasz, de leírtam, hogy érezd az együttérzést:D

2012. jún. 25. 23:05
 24/44 A kérdező kommentje:
Bugyisat nem, csak sima ruhásat, de azt se kellett volna. gondolhattam volna ha egyből camot akart. :/
2012. jún. 25. 23:08
 25/44 A kérdező kommentje:
Kihaltak már a rendes pasik akivel kölcsönös lenne a szerelem?
2012. jún. 25. 23:11
 26/44 anonim ***** válasza:
Ezt miért kérdezed?
2012. jún. 25. 23:15
 27/44 A kérdező kommentje:
Mert úgy tűnik néha.
2012. jún. 25. 23:25
 28/44 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valami körlevelet írnék? Persze ebben a témában, nem mindenféle szokásos ökörséggel... :)
2012. jún. 25. 23:26
 29/44 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Én még soha nem voltam szerelmes 23éves fejjel:D De én rossz példa vagyok...

Dobd ki FB-re, hogy mindenki ossza meg:D És fogalmazz meg egy jó szöveget.

2012. jún. 25. 23:32
 30/44 anonim ***** válasza:

Ez volt az a srac, aki ugy tartotta neked az ajtot, mint meg soha senki?:D

Egyebkent nehez ugy, szinte semmit sem tudsz rola. De a hirdetes es a Facebook-os korlevel nem rossz otlet. En is lattam mar itt, ahol lakom, a helyi tv kepujsagan olyan hirdetest, hogy valaki keres valakit, akit itt es itt latott, igy es igy nezett ki es szeretne megismerkedni vele...

2012. jún. 25. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!