Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon, hogy a lányok nem látnak bennem férfit?
Igazából arra szeretnék rájönni,hogy kell lesz@rni a dolgokat?
Pl:Jön velem szembe egy lány/nő,de le sem sz@r.
Én meg ezt a helyzetet szeretném lesz.rni!
Hogyan kell?!
Vagy:
Megyünk én meg a haverom a városban és a szembe jövő csajok kb 90%-a még csak észre sem vesz engem,viszont a havert már annál inkább.
Nos?
Ti mit tennétek?
Lécci,komoly válaszokat kérek,mert már nagyon érzékenyen érint ez a téma!
Köszi!
szia! most láttam h már válaszoltál is:) én vagyok a 34 éves lány:) Totál tanácstalan vagyok, most hogy megírtad hogy a haverod kicsit sántikál. Nemtom.. ezt látni kellene:)) abból ahogy a helyzetet kielemezted szerintem nem vagy te elveszett gyerek!
Ja, jól értem fekete-afro lenne a haverod? háááát ha ez van.. sorry.. igen a bőrszínre megy sok nő:)))
Max ne lógj pont vele ha csajozni szeretnél, engem is idegesítene! pattintsd le őt néha:))
És tényleg sok sikert!
Aranyos Nőci lehetsz,34/L!:)
Nem,nem afro a haverom és nem is roma egy cseppet sem!
De totál magyar létére hihetetlenül barna a bőre!
Még télen hagyjad,mert ő is fehéredik valamit,de ahogy jön a tavasz már egy nagyon gyenge napsütés is teljesen bebarnítja!
Bár arra is gondoltam,nem e jár ez titokban szoliba?!:D:D
Amúgy,hogy érted,hogy nem vagyok elveszett?
Köszi!
szia! köszi a dícséretet.
Nos, nem marad más számodra mint a heti 2x 9-12 perc szoli... próbáld ki te is, ha tényleg ennyire piszkál... és főleg ha szerinte ez dob a haverodon:) Vesd be magad szoliügyben és majd látod, bejött e.. ha mégse.. kicsit vedd őt lazábbra...keress másokat akikkel tudsz lógni:) üdv!
Igazán nincs mit!
Tetszik,ahogy írsz!
Próbálgatom majd a dolgokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!