Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, volt már hogy egy csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már hogy egy csaj, akivel webcamoztatok levetkőzött nektek?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az ilyenekről?
2012. jún. 25. 03:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
#9-es azt hiszi hogy a politika topicban van.
2012. jún. 25. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem erkölcstelen. Kiábrándító. Olyan mintha kiderülne a Porsche kasztnija alatt egy sima kispolszki van. Farmotoros mindkettő, léghűtéses mindkettő de amíg a kispolszki attól szép, hogy maga a kendőzetlen valóság, a Porsche maga a gyönyör. Na ebbe belerondítani egy endoszkóppal...megbocsáthatatlan tett.
2012. jún. 25. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Volt, erről az oldalról ismertem meg egy lányt és egyszer csak azt vettem észre, hogy láttam mindkét mellét. Életemben először fordult elő, hogy webcamon valaki mutogatta magát, de tetszett :)

20+ F

2012. jún. 25. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Én chatrouletten néztem be egyszer.

Rátaláltam egy angol nőre, akivel számításaim szerint beszélgethettem volna angolul. Ez egy ideig ment is, csak aztán előkerült egy barátnője. Láttam, hogy elkezdtek ki be járkálni, gondolom ittak. Egyszercsak az egyik levette a pólóját és mutogatta az ocsmány mellét, majd villantott egy jegygyűrűt is. A sokktól alig bírtam továbbkapcsolni, a végén még valami agresszív hájfej pasi is megjelent, szerintem a férje. Nagyon kellemetlen élmény volt.

2012. jún. 25. 11:16
 15/15 anonim ***** válasza:
de valamikor a fiú kéri meg a csajt, hogy mutassa meg
2012. aug. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!