Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti amikor meguntátok, hogy barátnőt keressetek, mit csináltatok utána?
Figyelt kérdés
Én úgy döntöttem, az egész nyarat pihenéssel töltöm, és egy csajra sem koncentrálok, egy szép nyugodt kellemes nyár többet ér. ;)
Esetleg mit lehetne még? Az ivás a haverokkal alap, de egyéb?
Ti mit csinálnátok?
2012. jún. 23. 20:47
1/5 anonim válasza:
Én eléggé túlsúlyos vagyok, és elkezdtem kondizni, és futni, az egészségesebb életmód érdekében, és egy értelmes étrend alapján étkezek, tehát a nyaramat a testem formálására áldozom, és még az utána lévő szabadidőmet is. :) Na meg gyakran elmegyek haverokkal ide-oda... :D
2/5 A kérdező kommentje:
Na igen edzeni én is fogok ismét, hogy formába hozzam magam, bár én nem vagyok túlsúlyos, csak ellustultam...
2012. jún. 23. 20:51
4/5 anonim válasza:
Aki debreceni, azzal összefuthatnánk majd a nyáron srácok, írjatok priviben! Én sem akarok a lányokra sok időt pocsékolni, minek idegelni magamat miattuk. :D
5/5 anonim válasza:
én szívok egy kis zöldet és felmegyek a fellegekbe :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!