Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan meséljem el édesanyámna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan meséljem el édesanyámnak hogy nagy bennem a melegség iránti vagy a nők szeretete mellett? 19F

Figyelt kérdés

Mert bizony úgy érzem, nem csak a lányok vonzanak. A fiúk is érdekelnek igen erősen. (Sokszor álmodok, fantáziálok fiúkról, volt aki tetszett nekem, egyszer majdnem össze is jöttem egy fiúval stb ) Először anyának szeretném ezt elmondani, de nem megy, mert túl nehéz...

Volt kapcsolatom növel 7 hónapig, de úgy érzem, nagyon szeretnék ebbe is belemenni egyszer! Hogyan mondjam el ezt neki?

2012. jún. 24. 17:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

11:05

Rendben, igazatok van! Majd akkor, ha sikerült, vagy komolyra fordult a dolog. Addig nem terhelem ilyesmivel a lelkét. Ezt amúgy is önmagamnak kell rendezni a lelkemben.

2012. jún. 25. 11:13
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Persze, hogy önmagadban....

De a szüleidnek is tudni kell róla egyszer...Még szerintem is várhatsz azzal. hogy elmond, mert nem biztos. hogy meleg vagy lehet csak bi.

De te magad mondtad:

"Viszont ez az én életem, s jogom van dönteni, ki tetszik nekem, s ki nem! Ezt pedig senki sem szabhatja meg nekem!"

A szülőknek nem lehet beleszólásuk ahhoz, hogy kit szeress, joguk van tudni de szerintem minden szülő szereti annyira a gyerekét, hogy egy idő után elfogadja:))

Amikor majdnem összejöttél egy fiúval az, hogy volt?Elmeséled?:)

2012. jún. 25. 14:37
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Remélem megtalálod önmagad, és rájössz, hogy melyik nemhez vonzódsz igazán. Édesanyád elfogadó típus?
2012. jún. 28. 02:06
 14/17 A kérdező kommentje:

02:06

Igen, elfogadó és kedves, segítő jellem! Mindent megtennénk a másikért és szeretjük is a másikat

2012. jún. 28. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

Értelmes, aranyos fiú lehetsz. :)

Beszélgess anyukáddal sokat ezekről a dolgokról, aztán majd ha úgy érzed, szép lassan elmondod neki.

2012. jún. 28. 22:08
 16/17 anonim válasza:
100%

Haver egy évvel vagyok idősebb tőled de megmondom a frankót!

EGYSZER ÉLSZ!

Szard le anyádékat, és állj össze egy sráccal dugjatok azt majd meglátod melyik a jobb.

Ha téged dugnak vagy te dugsz csak éppenséggel nőket!

Ha mindkettő tetszik akkor biszex vagy és így könnyebb lesz felfogniuk.

Ha meg nagyon félsz elmondani akkor menj el egy terapeutához és öntsd ki a szíved neki.

2012. okt. 25. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:
55%

"""Habár azzal tisztában vannak, hogy olykor vannak eléggé feminin dolgaim is"""

Ezt kifejtenéd bővebben? Például?

2012. okt. 26. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!