Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végül is mit akarnak elérni a melegek a felvonulgatásokkal?
Mert akik ott riszálják magukat az utcán, azokat még a normális életet élő meleg párok is megvetik, mivel miattuk megy a fújjolás és kapják ők is a megjegyzéseket.
Vannak leszbikus meg meleg ismerőseim is és meg nem mondaná róluk az ember hogy azok és álmukban se gondolnának arra hogy a nagykörúton riszálják magukat.
Egyáltalán honnan szedik ezeket az embereket hogy legyen egy "felvonulásra való"?
Heteróként nem vagyok ellene, csak ennyi résztvevővel nem látom értelmét. Ha lennének párszázezren, mint Bécsben és hasonlóan felvilágosult helyeken, vagy csak látszana az erőteljes növekedés, akkor más lenne a véleményem.
Addig hasznosabb, ha megfogják egymás kezét az utcán, és láthatóan jelen vannak a mindennapokban, mint bárki más. Ez NEM reklámozás.
39F
"...nem vagyok ellene, csak ennyi résztvevővel nem látom értelmét." Gyere ki, és hozd a haverokat is.
Értem én, tényleg maroknyi csoport, semmi bulihangulata nincs, mint odakint, de... valahol el kell kezdeni. Magától nem kezdenek el osztódni az emberek az utcán, csak ha egyre többen úgy döntenek, na jó, kíváncsi vagyok, kimegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!