Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni, hogy ne veszítsem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit nagyon szeretek. Első szerelem...

Nagy nőcsábász, de nem olyan jók azok a csajok, akiket összeszed. Kövérek, laposak és nem világszépe lányok. Cigiznek, isznak és tulajdonképpen bárkivel lefekszenek, és egyéb korukhoz nem méltó dolgokat csinálnak.

Viszont beleszerettem ebbe a fiúba! Menthetetlenül! Amikor meglátom, nem tudom hol áll az agyam, a gyomrom liftezik, és a szívroham kerülget.

Jól elvagyunk együtt, és "össze vagyunk melegedve".

Sok csajt hülyít egyszerre, de egyszerűen szeretem.. és neki is tetszem. Hogyan "hódíthatnám meg"? Eleve nem vagyok valami szerencsés a szerelemben, mert eddig bárkit, aki tetszett, elveszítettem. Őt nem szeretném! Tényleg nagyon szeretem...

Bocsánat a hülye kérdésért, de 2,5 óra sírás után nem könnyű értelmesen feltennem egy kérdést...

15/L

2012. máj. 24. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom de egy nőcsábász pasival nem érdemes összejönni. Csak megbántana. Persze az sem kizárt, hogy te különleges leszel számára. De valószínűleg most csak téged is hülyít. Ha komolyan gondolná akkor nem hülyítene másokat is. Egyszer én is így jártam. Összejöttem egy ilyen fiúval és sokáig együtt voltunk de az utolsó hónapokban szépen visszatért a régi énje. Hidd el van nála sokkal jobb is.
2012. máj. 24. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az 1. kommentelőnek abban,h ha komolyan gondolná veled akkor nem hüllyítene más lányokat hanem csak azon fáradozna,h téged meghódítson.Tapasztalatból azt mondom,h ne foglalkozz vele,persze ezt úgy értem,h ne miutasd ki neki,h téged bánt az,h csajozik.A pasik akkor szoktak felfigyelni igazán a lányokra ha azt veszik észre,h a lány kicsit közömbös feléjük,nekik mindig az elérhetetlen nő kell.Sok sikert!Remjélem segítettem!:)
2012. máj. 24. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
1.: Igen, ezt pontosan tudom.. De egyszerűen nem érdekel! Mindent szeretek benne...
2012. máj. 24. 14:53
 4/4 anonim válasza:
Én is adom az elsőt....kivéve ha a srác Batman....akkor próbáld meg megtartani
2012. máj. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!