Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csaj lennék, akkor én "k*rvának" számítanék?
Annyira összhangba vagyok a lányokkal, bár fiúnak is helyes vagyok, de néha az az érzésem, hogy sokkal inkább lennék csaj. Sokszor beleképzelem magam egy lány helyébe és arra a következtetésre jutok, hogy én nagyon kihasználnám a srácokat, meghívatnám magam mindenhová, kiszórakoznám magam, aztán lekoptatnám őket valami mondvacsinált ürüggyel pl, hogy megsértettek valamivel és simán el is tudnám játszani csajként, ők meg mivel szép lány vagyok óvatosan bánnának velem és hagynának annak ellenére, hogy előtte egy csomó helyre elvittek. Nagyon durva de én ebben profi lennék, csak hát nem vagyok csaj.. :D
18/F
12:47
Ebben az a durva, hogy az emberi agy formálható, azaz, ha valaki úgy nevelkedik, hogy ezt látja mintául akkor ugyan olyan nyugodtan hajtja le a fejét esténként mint te a saját meggyőződéseddel. :)
én is hasonló vagyok, csak én lány vagyok, és azt szoktam elképzelni, hogy ha fiú lennék milyen vicces lenne egy csomó csajt megdugni aztán meg megmondani hogy ennyi volt és nézni ahogy hisztiznek xD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!