Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félti egy férfi a nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félti egy férfi a nőt mástól, ha nem szerti, semmit sem akar tőle?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem.
2012. jún. 24. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem gond, leirom az en sztorimat: egyszer viszonylag sokat talalkozgattam egy lannyal, mondhatjuk, hogy randiztunk.

Teljesen tisztaban voltam vele, hogy tetszem a lanynak, ha mondjuk komoly kapcsolatot nem is akart volna velem, biztos vagyok benne, hogy szexualisan vonzodott hozzam (habar szerintem komoly kapcsolatot is akart volna).

Jol ereztuk magunkat egyutt, csomot hulyeskedtunk, hasonlo volt a humorunk is es ereztem a lanyon, hogy egyszeruen nem erti, hogy miert nem nyitok meg jobban fele. Oszinten megmondom, az volt az oka, hogy huszoneves letemre nagyon tapasztalatlan vagyok a szexben, gatlasaim vannak es feltem, hogy nem felelnek meg neki, vagy csalodast okoznek.

Persze a lanynak nem beszeltem arrol, hogy ezert nem lepek, igy aztan vegul nem lett a dologbol semmi, keresett maganak mast.

Ezer persze csak az en esetem, a te esetedben lehet ezer mas ok is a hatterben, viszont a mai napig kivancsi vagyok, vajon miket gondolhatott ez a lany rolam es milyen elmeletek juthattak az eszebe, hogy en miert nem kozeledk fele, amikor egyertelmu jeleket kaptam...

2012. jún. 24. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
a szex jó vele, csak társadalmilag jobban illik hozzá a nő, mindegy, nem is lényeges, mert ha elhagyná sem jönnék vele össze :D csak nála pl tudom, hogy azért gyengédebb érzelmeket is táplál irántam, mint barátság (hallom a hangján, ahogy hozzám beszél, ahogy rámnéz, ha megölelem, de nem intimen, hanem csak így oldalról, hallom, hogy gyorsabban ver a szíve...stb) nemtom, ezt egyébként azért lehet érezni... erre van a női megérzés :D csak ne hagyatkozzunk azért rá teljesen, mert a pasik meg nagyon jók hülyítésben.
2012. jún. 24. 11:39
 13/14 A kérdező kommentje:

11:36-os!

Nálam szintén ez volt, de én a lány vagyok. Én egyre inkább a gyűlölöm és a szeretem között harcolok magammal. Úgy érzem szemétségből teszi. Eléri, hogy beleszeressek, de nem lép. Amikor elmondom hogyan érzek, nem lép arra sem semmit, még egy nemet sem kaptam. De mind a mai napig megkeres, érdeklődik. Ezért gondolom, hogy szórakozik velem és próbálom kiírtani a szívemből.

A lány is hasonlókat érezhetett.

2012. jún. 24. 11:49
 14/14 A kérdező kommentje:

11:39-es!

Én nem mernék többé a női megérzéseimre hagyatkozni, csúnyán ráfáztam erre.

2012. jún. 24. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!