Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez baráti aggódás vagy szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baráti aggódás vagy szerelmi féltékenység?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm, elég sokat beszélgetünk.

Pár hete látott egy közös ismerősünkkel beszélgetni. Semmi nem volt, csak 1-2 órát beszélgettünk, mert rég találkoztunk.

Beszéltem az ismerősömmel aznap este telefonon, mert feéhívott és rákérdezett, hogy mi ez a nagy barátság a férfival? Hogyhogy mi ilyen jóban vagyunk? Mi ez az összejárás?

2012. jún. 24. 09:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én őszinte ember vagyok, megbocsáss!

Amit mondtam rá, meg is érdemli, mert sok szemétséget megcsinált már.

2012. jún. 24. 10:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Rád időt pazarolni is kevés. Degenerált marha!
2012. jún. 24. 10:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Van az őszinte és van a bunkó stílus... nem is kell tovább írnom!
2012. jún. 24. 10:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Te kezdted el! Örülnék, ha elhagynád az oldalt, köszönöm!
2012. jún. 24. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Gyerekek! hagyjátok abba és álljatok a sarokba! Most!:D

Ne csináljátok már ezt, nem is ismeritek egymást, miért kell ellenségeskedni?:)

Szerintem az ismerősöd nincs tisztában magával, és hogy mit akar. Állítsd kész tények elé, és kényszerítsd ki a választ valahogy. Ez minden, amit javasolni tudok.

Sok sikert.:)

2012. jún. 24. 10:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én már kukoricán térdelek a sarokban! :) Na jó, én hagyom a témát, bocs, ha lemarháztalak. Ennek soha nem lesz vége, ha így folytatjuk.

2012. jún. 24. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!