Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez tényleg igaz vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez tényleg igaz vagy csak mendemonda?

Figyelt kérdés
Úgy olvastam valahol,hogy az amerikai képregény hősöknek jellegzetesen nagy az álluk (ez a jó megtestesítője) és a gonosz hősöknek pedig az álluk kicsi és pl. az orruk nagyobb vagy testalkatuk görnyedt. Innen ered a férfias áll? Nektek tetszik ha egy fiúnak előre álló nagyobb/hegyesebb az álla? Vagy épp ellenkezőleg. Szerintetek mi számít férfias állnak?
2012. jún. 23. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán tetszik, képregényben sem. Élőben főleg nem. Inkább a manga fiúk. ^^
2012. jún. 23. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, ez a képregényes dolog igaz lehet (már ha a régebbi képregényekre gondolunk).

Tény, hogy a nagy, erős állkapocs elég férfias, és az ember azt feltételezi, hogy a "tulajdonosa" határozott, erős jellem, míg a kicsi, csapott áll ennek az ellenkezőjét sugallja. De ez szerintem nincs így (nézd meg pl. Robespierre-t).

Én személy szerint nem vagyok érte oda, mert már túl férfias, vagy nekem azt sugallja, hogy az illetőben túlteng a tesztoszteron, agresszív és nem túl művelt. (És megint képregények: észrevetted már, hogy a főhős mindig nagyon erős, a negatív hős pedig nagyon okos? Ja, és van még egy, ezt nem tudom, hol olvastam, de van benne valami: ha egy amerikai filmben valaki dohányzik, az vagy gonosz, vagy európai, vagy Bruce Willis. - ez persze nincs mindig így, de poénnak jó)

2012. jún. 23. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, hogy milyen a pasi álla. Az orra meg a szája, legfőképp pedig a szeme, ami nálam számít. De azért valami álla legyen, ne olyan mint Jáksóé :D

(Ami nem annyira tetszik, a vágott áll, mikor van egy függőleges vonal. Az valamiért nem vonz annyira.)

2012. jún. 23. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:

tény: a nők álla keskenyebb, "hegyesebben" de kereken végződő a férfiak álla: széles állkapocs csont szögletes áll...

nekem ez a tipus jön be,bár nyilván a képregényekben már sarkítottak a dolgok (mint pl Supermen vagy batmen álla)

de például ilyen férfias arca van Gerard Butlernek és Chris Hemsworth-nek...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

számomra ők a férfias férfiak nem pedig sp és társai

2012. jún. 23. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. jún. 23. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A szemüveges még elmegy a képek közül, a többi nekem annyira nem. De talán azért, mert túl idősek lennének hozzám. ^^
2012. jún. 24. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
a szemüveges az pont Brad pitt csak egy fiatalabb képe :)
2012. jún. 24. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!