Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tényleg igaz vagy csak mendemonda?
Hát, ez a képregényes dolog igaz lehet (már ha a régebbi képregényekre gondolunk).
Tény, hogy a nagy, erős állkapocs elég férfias, és az ember azt feltételezi, hogy a "tulajdonosa" határozott, erős jellem, míg a kicsi, csapott áll ennek az ellenkezőjét sugallja. De ez szerintem nincs így (nézd meg pl. Robespierre-t).
Én személy szerint nem vagyok érte oda, mert már túl férfias, vagy nekem azt sugallja, hogy az illetőben túlteng a tesztoszteron, agresszív és nem túl művelt. (És megint képregények: észrevetted már, hogy a főhős mindig nagyon erős, a negatív hős pedig nagyon okos? Ja, és van még egy, ezt nem tudom, hol olvastam, de van benne valami: ha egy amerikai filmben valaki dohányzik, az vagy gonosz, vagy európai, vagy Bruce Willis. - ez persze nincs mindig így, de poénnak jó)
Engem nem érdekel, hogy milyen a pasi álla. Az orra meg a szája, legfőképp pedig a szeme, ami nálam számít. De azért valami álla legyen, ne olyan mint Jáksóé :D
(Ami nem annyira tetszik, a vágott áll, mikor van egy függőleges vonal. Az valamiért nem vonz annyira.)
tény: a nők álla keskenyebb, "hegyesebben" de kereken végződő a férfiak álla: széles állkapocs csont szögletes áll...
nekem ez a tipus jön be,bár nyilván a képregényekben már sarkítottak a dolgok (mint pl Supermen vagy batmen álla)
de például ilyen férfias arca van Gerard Butlernek és Chris Hemsworth-nek...
számomra ők a férfias férfiak nem pedig sp és társai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!