Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus vagyok vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok vagy mi lehet velem? (lent)

Figyelt kérdés
kb. 2-3 hónapja szexuális álmom van hogy lányokkal vagyok,nem tudom mitől és néha úgy érzem hogy tényleg az vagyok. Voltak pasim de mindig dobtam őket mert nem éreztem a vonzerőt. Most akkor az lehetek ?

2012. jún. 23. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt neked kell éreznded, hogy melyik nemhez vonzódsz igazán.
2012. jún. 23. 19:59
 2/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mert ha meglátok egy fiút akkor megnézem magamnak de ha csinos lányt látok mintha kissé el pirulnák ha a szemébe nézek
2012. jún. 23. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
velem is pont ez van és én mind a 2 nemhez vonzódom szóval biszex vagyok még lánnyal nem voltam de ki akarom próbálni és most épp egy csajba vok szerelmes♥ :D szóval lehetséges,hogy te is biszex vagy
2012. jún. 23. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Az álmok önmagukban igazából nem jelentenek semmi konkrétan, szerintem ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget! :)

Az, hogy nem éreztél még pasi iránt túl nagy vonzerőt nem jelenti azt, hogy nem is fogsz! :) Bármikor jöhet egy olyan férfi, aki megfog érzelmileg.

Szerintem ezen a kérdésen akkor kezdj el komolyabban gondolkodni, ha vannak konkrétumok. Ha esetleg megismersz egy lányt, aki iránt többet is érzel.

2012. jún. 23. 20:18
 5/12 A kérdező kommentje:
lehetséges csak lehet hogy ki kéne probálnom egy lánnyal
2012. jún. 23. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:

De ha kipróbálod ne azért történjen, mert Te most rá akarsz jönni, hogy az vagy e vagy sem. Így felesleges a dolog.

Szerintem várd ki, hogy jöjjön olyan lány, aki felkelti az érdeklődésedet akár szexuálisan, akár érzelmileg.

2012. jún. 23. 20:24
 7/12 A kérdező kommentje:
rendben eldöntötem kiprobálom lánnyal mert ugyérzem fiúval nem megy
2012. jún. 23. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez azért is lehet, mert csalódtál folyamatosan a pasikban, vagy mert még nem találtad meg azt, aki felkeltette volna az érdeklődésedet komolyabban.

Leszbikus csak akkor vagy, ha egy nőt vonzóbbnak tudsz találni mint párkapcsolati partner, a férfiak pedig egyátalán nem érdekelnek szexuálisan.

Ha gondolod nyugodtan írj privátot, ha szeretnél erről részletesebben beszélgetni esetleg! Ha tudok, akkor segítek! :)

2012. jún. 23. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem igen az vagy, cask még nem tört felszinre:) én ezt magamban végérvényesen 16.5 élves koromban fogadtam el mikor kipróbáltam.. azóta szerelmes vagyok. 19l
2012. jún. 23. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha ki akarod próbálni lánnyal, én itt vagyok :P
2012. jún. 24. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!