Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok vagy mi lehet velem? (lent)
Az álmok önmagukban igazából nem jelentenek semmi konkrétan, szerintem ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget! :)
Az, hogy nem éreztél még pasi iránt túl nagy vonzerőt nem jelenti azt, hogy nem is fogsz! :) Bármikor jöhet egy olyan férfi, aki megfog érzelmileg.
Szerintem ezen a kérdésen akkor kezdj el komolyabban gondolkodni, ha vannak konkrétumok. Ha esetleg megismersz egy lányt, aki iránt többet is érzel.
De ha kipróbálod ne azért történjen, mert Te most rá akarsz jönni, hogy az vagy e vagy sem. Így felesleges a dolog.
Szerintem várd ki, hogy jöjjön olyan lány, aki felkelti az érdeklődésedet akár szexuálisan, akár érzelmileg.
Ez azért is lehet, mert csalódtál folyamatosan a pasikban, vagy mert még nem találtad meg azt, aki felkeltette volna az érdeklődésedet komolyabban.
Leszbikus csak akkor vagy, ha egy nőt vonzóbbnak tudsz találni mint párkapcsolati partner, a férfiak pedig egyátalán nem érdekelnek szexuálisan.
Ha gondolod nyugodtan írj privátot, ha szeretnél erről részletesebben beszélgetni esetleg! Ha tudok, akkor segítek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!