Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális (érzelemmentes szex)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális (érzelemmentes szex)?

Figyelt kérdés

15F vagyok, 14 évesen vesztettem el, akkori barátnőmmel.

Azóta nem volt barátnőm, de rengetegszer volt szex. Csak spontán, bulikba és egyéb helyeken. (mindig mással)

EZ NORMÁLIS???

és még mielőtt kamunak mondanátok, egyáltalán nem az

2012. jún. 23. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
A normális és a nem normális között van, mert ugyan nem egy rossz dolog, de nem is jó.
2012. jún. 23. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Már miért ne lett volna benne érzelem? Szerelem biztos nem de érzelem szimpátia és lelki kapcsolat biztos volt mindegyikben!

Ezzel az egésszel csak egy gond van!:

Az hogy neked jutnak a finom kis csajok tonnaszám, te meg ide jössz siránkozni, amikor én és sokan mások a fél karunkat odaadnánk a te lehetőségeidért!

Értsd: LEHETŐSÉG! A te dolgod hogy mit kezdesz egy csaj intim közelségével. Tovább is fejlesztheted bármivé, és hagyhatod is. De hagyni aztán meg nyafogni miatta elég pisis dolog!

24F

2012. jún. 23. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Szíved joga eldönteni, hogy neked mi a jó. Szerintem kicsit korán kezdted, de a te dolgod. Egyébként nem, nem normális, hogy valaki 15 évesen mindig mással d.ug bulikban. Ha lány lennél, lenne rá egy szép szó, ami kifejezi, de mivel fiú vagy, úgysem fogod ezt megkapni...
2012. jún. 23. 19:50
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

egyáltalán nem siránkozok, csak egy szimpla kérdést tettem fel, mert nem tudom, hogy normális dolog-e vagy sem... ;) PEACE ;)

2012. jún. 23. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:

tegnap 19:59

Nem normális, mint ahogy az sem ha megnyered a lottó ötöst, de ugyanolyan király!

Amúgy milyen csajok jöttek össze? Voltak jók is? Buknak rád?

2012. jún. 24. 02:50
 6/9 A kérdező kommentje:

utolso! csak jók voltak, marmint külső, de voltak köztük bénák, és voltak vérprofik...

az elsővel együtt 14x volt...

2012. jún. 24. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:

tegnap 11:21

Képeid is vannak? ;)

2012. jún. 25. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:

utolsó!

drágán adom :D ;)

2012. jún. 26. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:

06-26 16:37

Mennyiért? :D

2012. júl. 3. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!