Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett?
A legjobb barátom (aki lány) szülei és az én szüleim elutaztak pihenni a hétvégére. Így átjött hozzánk, hogy ne aludjon otthon egyedül. Hárman, mert a bátyám is otthon volt, töltöttük az estét, rendeltünk pizzát, majd kiültünk a teraszon a jacuzziba. És ez a legutolsó emléke mindhármónknak...
Másnap délben, mindhárman meztelenül ébredtünk a vendégszobában, a bátyám kezei az ágytámlához bilincselve, nyakörvben, az én kezem is az ágyhoz bilincselve, a lábaim is össze voltak bilincselve, és rajtunk feküdt a lány...
A kulcsokat először nem találtuk, majd végül az ágy alatt lett meg.
Történhetett bármi is hármunk között, vagy csak a lány kikötözött bennünket? Nem találtunk sem óvszert, sem egyéb szexre utaló jelet...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bocsi.. ez rohadt nagy volt xDDDD
Szerintem menjen el a csaj nőgyógyászhoz (terhesség gyanújával) :D de valamelyik filmben volt ez a jelenet.. nézzétek meg hogy mi nem oké még.. a pizzától felejtettetek el mindent? akkor van 1 rossz hírem.. az a pizza tele lehetett tudatmódosító szerekkel, jelentsd fel a pizzériát :D
Az nem valószínű, a bátyámnak van barátnője, a lányból nem nézem ki, hiszen 18 évesek vagyunk...
És honnan lett annyi bilincs, mert ő csak egy táskát hozott, amibe a ruhái voltak. És az ugyanott volt, ahová este letette, a nappaliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!