Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett? :S ( bőv. Lent)
Kb. májusban kezdtünk beszélgetni egy fiúval (21 éves), először fb-on, majd msnen. Rengeteget beszélgettünk, minden nap órákat. Utána camoztunk is sokat, persze camon is csak beszélgettünk (mielőtt valaki félreértené :), meg hát jó volt h láttuk egymást.. Sokszor írt smst elalvás előtt meg tényleg kedves volt velem, megtaláltuk a közös hangot. Viszont azt mindig éreztem, h sosem akar rátérni a 'komolyabb' részére a dolognak.. tehát h találkozzunk vagy akár később járjunk.
Aztán kb. 2 héttel ezelőtt rámírt fbon, h este föltétlen legyek msnen, mert mondani akar nekem valamit. Mondta, h menjek el hozzá filmezni valamelyik nap. 2 nap múlva el is mentem hozzá. Délelőtt mentem, apukája otthon volt.. nemhiszem h az lett volna a célja, h megfektessen. Amúgyis ismert már annyira, h tudja, én ilyenbe nem mennék bele. Tök jól elvtunk, nevetgéltünk meg beszélgettünk sokat. Aztán meg is csókolt, tényleg tök romantikus volt minden meg ilyenek. Amikor hazaértem, láttam h már fbon írt is, h mennyire jól érezte magát, szeretné ha ezt megismételnénk.. Dicsért engem külsőleg-belsőleg. (hozzáteszem nem szokása annyira bókolgatni) Aznap este még msnen is beszéltünk. 'El vt tőlem ájulva' és akkor is nagyon aranyos volt.
Viszont azóta semmi.. Névnapomkor rámírt, felköszöntött, de kb. ennyi volt az egész beszélgetés. :/ Szerintetek mi történhetett? :S
Bocsi a regényért.. :/ de aránylag értelmesen le akartam írni.
a leg egyszerűbben úgy tudhatod meg, ha megkérdezed tőle hogy miért "hanyagol azóta".
örülök hogy nem úgy történt az eset, hogy: ".. és lefeküdtünk, nemtudom miért tettem.. és azóta nem keres.."
végre egy normális csaj :DD
n+1 dolog történhetett. Családi, tanulmányi, pénzügyi gondok. Új emberek érkezése és régiek távozása az életéből.
Bármi. Nem értem, miért nem inkább tőle kérdezed a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!