Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hol ismerjek meg ilyeneket?
16/L vagyok és annyira bejönnek a szép arcú, vörös hajszínű lányok, és néha látok az utcán, de azok sztem heterók, ha meg mégis szemezünk ott vannak egy csomóan körülötte és nem merem megszólítani :S
(bi vagyok sztem)
Ne foglalkozz az értelmetlenekkel, akik nem ebben élnek, nem értik ;))
Nem mindenki divatból lesz biszex/leszbikus. Ezt az általánosítást el kellene már felejteni, aztán ugatni ;)
Kérdező, hát nem tudom :/ ha olyan lány lennék amilyet szeretnél, máris írnék neked, de hát nem olyan vagyok :D
Utolsó válaszadónak respect, annyi!!
23:02
köszönöm! :)
én is tanulok nyáron, és gondolok a jövőre, szóval nemcsak azzal foglalkozom h. szeretnék magam mellé 1 párt, csakhát ez is érdekel erről nem tehetek :)
Tök jó h. más lány is van akinek ilyen tetszik :)
De tényleg kevesen vannak sajnos :S:S:S
Valóban jó. Poén, hogy inkább csak lányokból, de a vörös, meg ez a festett piros is, fiúk közül egyik sem.:D
Na, majd egyszer csak találok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!