Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondolhatott a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolhatott a csaj amikor azt mondta h sietnie kell mert meghajtotta vmi? :S

Figyelt kérdés
Mit jelent h meghajtotta? :O Nem mertem ott megkérdezni mert úgy rémlik vmi olyan dolog amit nem illik feszegetni..
2012. jún. 23. 14:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én semmit :$
2012. jún. 28. 01:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak leakart rázni
2012. júl. 17. 02:50
 13/18 anonim ***** válasza:
szerintem jobban tette, hogy lerázott és ment végezni a dolgát, mintha lefosot volna :P
2012. júl. 17. 04:35
 14/18 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem irtózatosan nagy paraszt lehetett az a csaj amelyik a randin azt mondja hogy jaj mennem kell mert meghajtott valami. En tuti lehánytam volna. Mi az hogy meghajtott valami? Gusztustalan. Mondjuk a meghajtott szót egyebkent sem nagyon hasznaljak. Inkabb azt hogy mondjak hogy elrontottam a hasam, vagy megy a hasam. A csajomtol en ilyet meg sosem hallottam. Ez okes spanok kozott..Vagy ha az öcsem mondja... De egy lány???? Irtozatos nagy paraszt bige lehet.
2012. júl. 17. 06:33
 15/18 A kérdező kommentje:
sztem senki nem mondta h randi volt, csak siman 2esbe voltam 1 csajjal.
2012. júl. 17. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Szárnya kellett, te retardált!!!! Mi A f@szt jelent szerinted?!?!?!
2012. júl. 31. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Szarnia,basszA meg!!!!!
2012. júl. 31. 21:00
 18/18 anonim válasza:

aA lerázás az igaz

!!

ijb

:P

2012. aug. 1. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!