Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek melyik fanszőrz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek melyik fanszőrzet jön be? Csupaszra borotvált, fazonra igazított, vagy dzsugnel típusú? 16/F

Figyelt kérdés
melyik?

2012. jún. 22. 23:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok

A higiéniáról csak annyit: igaz, ez a nőket érinti... nőgyógyász mondta, hogy amióta divatba jött a teljes borotválás lent, plusz a tangabugyi, sokkal több hüvelyi fertőzéses betege van.

Ugyanis a tanga egy híd, és a szőr sincs ott, hogy védjen a kórokozóktól.

És tegye mindenki a szívére a kezét: minden borotvált, tangás nő... minden WC használatot alapos meleg vizes mosás követ? Ugye nem? Ha esetleg otthon igen, de iskolában, munkahelyen, nyilvános WC-ken nem oldható meg.

Úgyhogy igen, a szőr védelmi funkciójának még ma, a 21. században is van szerepe.

Nem beszélve azokról, legyenek férfiak, vagy nők, akiknek kivörösödik utána a bőrük.. az is hajlamosabb a fertőzésekre.

2012. jún. 23. 00:59
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Még ha igazad is van 7es akkor sem biztos hogy a személyeskedő, kioktató stílus hasznos
2012. jún. 23. 01:02
 13/23 anonim ***** válasza:
52%

Férfinél a csupasz vagy a rovidre nyírt,csaj esetében a csupasz.

18L

2012. jún. 23. 01:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Kennedy! Azért majd próbáld ki nagy melegben,h egész rövidre vágod a hónalj szőrzeted..kevésbé lesz büdös.. ;)33f
2012. jún. 23. 09:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Fazonra igazított, bár, ha alapból se túl nagy, akkor békén is hagyhatja.

22/L

2012. jún. 23. 11:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Amúgy én is sűrűn megbetegedtem, amikor borotváltam, rendszeres volt a hüvely gomba, már bocsánat. Azóta fazonírozom és egyetlen férfi kedvéért sem fogom leszedni, többet ér az egészségem!
2012. jún. 23. 11:56
 17/23 anonim ***** válasza:
csupasz
2012. jún. 23. 12:38
 18/23 anonim válasza:

Kedves 10-es!:))))

Igazad van,hogy higiénia szempontjából állítólag jó ha marad a szőrzet...Egy biztos én 10 éve borotválom magam oda lennt és tanga bugyit hordok,de még soha az életben nem kaptam el semmiféle fertőzést!!!Lekopogom!És nekem azt ne mondja senki,hogy nektek szőrős hónaljú férfiaknak nem büdös a hónaljatok ha megizzadtok!!Egyenesen undorító egy szőrős büdös hónaljú ember!Én a stift illatú sima pihe-puha hónaljra esküszöm...de hát állítólag ezért szép a világ,mert mások vagyunk:)))(és a szagunk is más):)

2012. jún. 24. 20:20
 19/23 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

"Lekopogom!És nekem azt ne mondja senki,hogy nektek szőrős hónaljú férfiaknak nem büdös a hónaljatok ha megizzadtok!!Egyenesen undorító egy szőrős büdös hónaljú ember!"

Ha büdös, tényleg undorító... én nőként a hónom alját borotválom, mert kényelmesebb.

De hidd el, ha valaki igénytelen, szőrös hónaljat is lehet úgy ápolni, hogy ne legyen büdös :).

Csak samponnal kell mosni + golyós deo. Van olyan kollégám, akinek szőrös a hónalja, és nagyon kellemes illata van, bár csak kb másfél méterről érzem, nem szoktam odabújni hozzá.

Egy másik meg borotválja, mégis folyton izzadtságszaga van.

Nem szólom le azt, aki teljesen csupasz mindenhol, ha neki ez tetszik, OK. Bár mint korábban írtam, nekem egy férfi legyen szőrös...

Csak annyit kérek, ti se tekintsétek rögtön igénytelennek azt, aki nem szeret csupaszon élni.

Nem feltétlenül itt kezdődik egy igényesség/igénytelenség.

Sőt! Egy szőrös felület igényes tisztán tartása sokkal nagyobb odafigyelést igényel.

2012. jún. 24. 20:28
 20/23 anonim ***** válasza:

előző javítás:

"De hidd el, ha valaki nem igénytelen"

2012. jún. 24. 20:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!