Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik fanszőrzet jön be? Csupaszra borotvált, fazonra igazított, vagy dzsugnel típusú? 16/F
én fiú vagyok de csakis csupaszon érzem jól magam, persze cska a nemiszervem esetében (+hónalj)
sokkal higénikusabb, nem hinném hogy a nők többsége panaszkodna érte..... sok érv szól mellette!
A felsorolásodból kimaradt a természetes állapot
Fogja már fel a sok idióta, hogy a fanszőrzet borotválása kifejezetten higiéniátlan!!
A hónaljszőrzet eltávolításával meg kifejezetten jobban folyik rólad a víz izzadáskor.
Kennedy, te magadtól lettél ilyen okos?
Valószínű csak az orvostudomány volt olyan fejletlen hogy az ápolónőknek higéniai okokból elrendelték az említett szőrzetek eltávolítását higéniai okokból!
Valószínű 1 összeizzadt hónalj szőrrel amin megállnak a cseppek higénikus! Neked van igazad!
Mintha csupasz hónalj+izzadásgátló...... Nemhiszem el hogy ilyen emberek vannak!
Mond azt hogy te a természetesre esküszöl, ismerek ilyet semmi cink ettől nem kevesebb ő sem, de semmiképp nem nevezhető higénikusabbnak!
Részemről egy pasi igenis legyen szőrös.. Egy csupasz csigásra nem tudok férfiként tekinteni.
Azon belül lehet dzsungel, vagy fazon, vagy rövidre nyírt... de valami legyen :D
39/N
Tanulj meg olvasni, én a FANSZŐRZET borotválását neveztem kifejezetten higiéniátlannak, lebetűzzem neked?
De különben igen a hónaljszőrön megáll az izzadság ezzel növelve a párologtató felületet és igen ez így teljesen higiénikus, arról nem is beszélve, hogy ez már kb 35 000 éve hibátlanul működő rendszer.
"semmi cink ettől nem kevesebb ő sem"
Ez eszembe sem jutott természetesen. Szerintem az a szégyenletes, ha valaki férfi létére borotválja, mert ez semmi más csak divatmajomkodás.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!