Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek képes lehetek erre, csak hogy megóvjam a kapcsolatunkat? Ti megtennétek?
Szeptembertől 90 km-re kellene költöznöm a páromtól. 5 éve együtt élünk, de nincs más mód. Én egy jó iskolába nyertem felvételt, neki meg ott a munkája.
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha oda-vissza utaznék nap mint nap?
Reggel 8-ra kell beérnem majd, olyan 4-kor kellene indulnom regelente. Majd este 4-kor végzek, olyan 8-ra otthon is lennék.
Vagy szerintetek ez lehetetlen? Félek, hogy hogy fogom bírni energiával?
ha nagyon szereted, akkor persze.
vagy vállalj munkát, és költözzetek el (össze!). attól függ, hogy melyik kimerítőbb.
Már úgy értitek, hogy menjek koliba, és elég hogy hétvégén hazautazom hozzá?
Csak kicsit fura ez 5 év együttélés után. Ő itt dolgozik, én pedig szeptembertől ismét főállású tanuló leszek. 90 km-re van az iskola a mostani lakóhelyünktől. :(
Először is, nem kicsi gyerek vagyok, nem a szüleim finanszírozzák. Van letett pénzem, amit direkt erre gyűjtögettem. Tudatosan számoltam.
A koli 10 ezer/hónap. És ennem is kell.
Egy tanuló bérlet a mávnál erre a távra egy hónapra 8 ezer ft. Szóval itt nincs különbség.
Mi 4 óra?
Az, hogy a sulitól el kell sétálnom az állomásra, onnan 2 óra vonat, majd onnan haza.
Lássuk jól értem-e...
1 óra gyalog a vonat.
Utána 2 óra vonattal az út. ( 45-el megy a vonat? )
Ezután 1 óra gyalog a suli.
Majd ugyan ez visszafele.
Hazaérsz 8-ra.
Vagyorázol, fürdesz, 9 óra.
Ha 4-kor indulsz 3 körül kell kelni.
21 - 03 óra között van 6 órád aludni.
Szerinted fogsz a pároddal törődni ilyen fáradtan?
Akkor van értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!