Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiúbarátotok megkérne, hogy tanítsátok meg csókolózni az első randi előtt, megtennétek?
Figyelt kérdés
a srác nem néz ki rosszul, és nektek nincs senkitek
kort is légyszi
2012. febr. 17. 21:25
1/22 anonim válasza:
ha nagyon jó barátom, és barátként tekintünk egymásra, és nagyon kell a "segítség", akkor igen.:) 15L
2/22 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy milyen viszonyban vagytok. Ha csak együtt hülyültök, akkor nem, de ha már szoktatok komolyabb dolgokról is dumálni és tényleg nagyon jóban vagytok akkor talán...
3/22 anonim válasza:
csak akkor ha tutira nem szerelmes belém. 18/L
4/22 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon jó barátom akkor igen.
23/n
5/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Nekem kéne a segítség, csak nem tudtam hogy ez úgy általában hogyan venné ki magát
2012. febr. 17. 21:35
6/22 anonim válasza:
Ilyen lánnyal én még nem találkoztam. Mondjuk nem is zaklattam volna nő barátaimat ilyen kéréssel. A csók intim dolog szerintem és szerelmesek csinálják egymással. Amúgy ezt épp egy lány ismerősöm mondta, de én is ezt vallom.
7/22 anonim válasza:
nekem haveromnak 1 lány barátja ajánlota fel neki...
8/22 anonim válasza:
Ha nem tetszik a srác, nem vagyok szerelmes belé, nem segítenék. Nem az én dolgom
9/22 anonim válasza:
igen, ha jó barátom és tutira nem jövök be neki és nekem sincs senkim
19L
10/22 anonim válasza:
22:27
Ha bejössz neki akkor miért nem? Épp egy másik lányhoz akar gyakorolni, akkor nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!