Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális dolog? Van aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog? Van aki ezt átélte?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és félek kimenni az utcára ha messzébb kell menjek mert félek attól h vki csinál velem vmit:S

nem olyan szinten félek h nem megyek sehova csak mikor elindulok akk van bennem egy ilyen érzés:S

van aki tapasztalt már ilyet?

2009. júl. 6. 23:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

gázsprém nekem is van,mindig nálam,páromnak gázriasztópisztoly(engedéllyel),és nekem is lesz,amint tudok venni olyat ami elfér egy kisebb női táskában...

olyan környéken lakom,ahol kell,gázspét már használtam el párat,tul sok nemkomplett nemfehér ember lakik körülöttem...

szerezz be ilyeneket,és tanuld meg használni,jobban fogog magad érezni,doki nélkül is

22/L

2009. júl. 7. 08:51
 12/12 A kérdező kommentje:

00:32-nek köszönöm :) tényleg tanúlságos amit írtál és van benne valami:)

nem olyan súlyos h orvoshoz kell menjek , azt remélem megérzem ha már olyan komoly baj van:)

a gázpisztoly illetve a gázspray nem rossz ötlet :P annyit még segítsetek h akinek van az hol vette és mennyibe került:)

2009. júl. 7. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!