Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális dolog? Van aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog? Van aki ezt átélte?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és félek kimenni az utcára ha messzébb kell menjek mert félek attól h vki csinál velem vmit:S

nem olyan szinten félek h nem megyek sehova csak mikor elindulok akk van bennem egy ilyen érzés:S

van aki tapasztalt már ilyet?

2009. júl. 6. 23:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez manapság már érthető!! Főleg egy fiatal lánynál...

ebbe nincs semmi gáz!!!

2009. júl. 6. 23:39
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem azért kicsit túlzás. üldözési mánia nem? az még normális jah, hogy este nem szeretsz sötétben egyedül sétálni, az rendben van, de hogy sehova semmikor? azzal már valami nincs rendben.
2009. júl. 6. 23:46
 3/12 A kérdező kommentje:

nem az h sehova semmikor mert elmegyek de mikor elindulok akk félek kicsit :S

utána már jobb csak ez olyan zavaró:S

köszi első picit megnyugtattál:)

2009. júl. 6. 23:48
 4/12 anonim ***** válasza:
bennem is van ilyen, 17L vagyok én is amúgy :D na mindegy szóval nálam is ez van, meg úgy érzem mindenki engem néz... és ha valaki tényleg, akkor nagyon csúnyán nézek rá vissza...
2009. júl. 6. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha egy 17éves szép lány úgy érzi néha, mintha az utcán többen is megnéznék, sztem nem üldözési mánia :D viszont folyamatosan félni valamitől valóban nagyon zavaró, sőt néha több is annál (ezt a részét már átéltem csak egy más témával kapcsolatban)

Nem lehet, hogy volt valami rossz élményed, vagy ilyesmi? Sokat segíthet, ha egy barátoddal vagy családtagoddal beszélsz róla, hogy pontosan mitől is félsz.

2009. júl. 7. 00:04
 6/12 A kérdező kommentje:

akk nem vagyok egyedül:):P

hát igazából én sem tudom h mitől félek:S

attól h rámnéznek és követnek v vmi ilyesmi nem tudom elmondani

2009. júl. 7. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:

00:04-es vagyok

Ha ez megnyugtat, a maga módján szerintem mindenki paranoiás egy picit, tehát egyáltalán nem vagy egyedül ezzel mert nagyon sokan éreznek hasonlót, gond csak azzal van, ha ez a kellemetlen érzés nagyon zavar, vagy esetleg akadályoz valamiben. bár én fiú vagyok, de azért leírok vmit hátha segít: 13 éves korom óta a mellkasom nem teljesen szimmetrikus, ezért 19éves koromig egyik nyaraláskor, osztálykiránduláskor sem mertem levenni a pólómat, mert szégyelltem és féltem hogy kinevetnek, és emiatt egyetlen lány sem fog szóba állni velem, viszont ahogy egyre több embert ismertem meg láttam hogy ez egyáltalán nem ritka, levettem a pólóm egy Balatoni nyaraláskor, és meglepődtem, hogy senkit sem érdekel, hogyan nézek ki :) tehát ezt most ne értsd félre, de legtöbbször csak te magad vagy az aki követ és figyel téged.

2009. júl. 7. 00:32
 8/12 anonim ***** válasza:
azt hiszem, hogy ez vmilyen fóbia, most nem ugrik be a pontos neve, el kéne menned pszichológushoz, magától nem fog elmúlni
2009. júl. 7. 01:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez egy fóbia. Betegség - de, ha még képes vagy kimenni az utcára, akkor még nem hatalmasodott el. Ez maradhat is ilyen, vagy esetleg csökkenhet is, ha foglalkozol vele - de olyan is lehet, hogy erősödik.

Én a helyedben elmennék orvoshoz - addig, amíg még tudsz.

2009. júl. 7. 02:32
 10/12 anonim ***** válasza:

orvos? dehogy kell ide orvos!

Majdnem minden nap lehet hallani rádióban,tv-ben lehet olvasni az újságban borzasztó híreket. Egyre több a beteges ember. És pont az ilyen fiatalok vannak a legnagyobb veszélybe. Nembaj ha tartasz egy kicsit az egésztől, legalább jobban odafigyelsz, hogy követ-e vki stb.

Én a helyedbe hordanék valami önvédelmi eszközt( pl.: gázspray,bicska stb) Nálam mindig van egy gázspray és nem azért mert beteg vagyok félek stb csak nem akarok úgy járni mint egyre többen...

2009. júl. 7. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!