Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít nektek fiúk? (vagy leszbikus lányok)
Képeken és filmeken illetve ruhában jobban szeretem a közepes vagy nagyobb melleket.
Az óriási melleket sehogysem szeretem.
Amikor viszont egy nő előttem van meztelenül nem tudom nem szeretni a mellét, mérettül függetlenül.
Tehát teljesen mindegy.
Megjegyzem, hogy igazán nagy mellű nővel még nem voltam.
Ez bonyoluuult...
Én sosem a mellméretet szoktam nézni, sosem tartottam fontosnak, milyen egy "jó mell". Persze a szilikonnal fújtakat nem szeretem, akkor sem, ha nem óriásiak meg normálisan gömbölyded formájúak.
Itt van pl. ~ő, akinek kis melle van, de hmm, nagyon szexi vele.
Ömm, szóval inkább kisebb, de a dúskeblűség is tud szexi lenni, attól függ, milyen alakhoz párosul.
[és lány volnék...]
A túl nagyot kifejezetten utálom,a közepes vagy a kicsi a legjobb,a lényeg hogy formás legyen,és menjen a leányzó/hölgy alakjához.Egxébként szintén nem ezt nézem egy nőn először,van neki arca is,meg iylenek....
/19 éves csaj/
Elég vicces, de nekem az a fontos, hogy szép mellbimója legyen. Az hogy emellé A-s vagy Es-s kosárméret tartozik igazából tökmindegy.Viszont a kemény és az elszúrt szilikonos mell nekem sokkal taszítóbb mint mondjuk ha lóg egy picit. Egy kemény cicit nem lehet úgy dögönyözni (na azért csak fimoman :P).
Persze az ízléses, szolid szilikonnal sincs bajom, ha illik a lány alkatához, és nem ordít róla hogy mű.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!