Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít nektek fiúk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít nektek fiúk? (vagy leszbikus lányok)

Figyelt kérdés
(érzelem mentesen: tehát nem hogy ha szeretem mind1, hanem csak úgy általánosban) mennyire fontos nektek a nő melle? hogy mekkora, milyen feszes ilyesmi?kicsit szerettek inkább vagy nagyobbat?
2009. júl. 6. 23:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak egészséges legyen! :D
2009. júl. 6. 23:37
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Legyen nagy és kemény.
2009. júl. 6. 23:41
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
:-DDDD
2009. júl. 6. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Képeken és filmeken illetve ruhában jobban szeretem a közepes vagy nagyobb melleket.

Az óriási melleket sehogysem szeretem.

Amikor viszont egy nő előttem van meztelenül nem tudom nem szeretni a mellét, mérettül függetlenül.

Tehát teljesen mindegy.

Megjegyzem, hogy igazán nagy mellű nővel még nem voltam.

2009. júl. 7. 00:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen túl kicsi, de túl nagy - a nő alkatához mérve. Tehát az ideális ami illik a hölgy alkatához, nem kirívó, de azért látszik is hogy van. :)
2009. júl. 7. 01:27
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Én a szép, formás keblű nőket, lányokat szeretem. A kicsi nem jó... A lényeg, hogy...kitűnjön a sok csöcsös közül. Úgy értem hogy én mindig megválogatom a csajaimat.
2009. júl. 7. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
takaros, formás legyen és egyéni :D
2009. júl. 7. 11:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez bonyoluuult...

Én sosem a mellméretet szoktam nézni, sosem tartottam fontosnak, milyen egy "jó mell". Persze a szilikonnal fújtakat nem szeretem, akkor sem, ha nem óriásiak meg normálisan gömbölyded formájúak.

Itt van pl. ~ő, akinek kis melle van, de hmm, nagyon szexi vele.

Ömm, szóval inkább kisebb, de a dúskeblűség is tud szexi lenni, attól függ, milyen alakhoz párosul.

[és lány volnék...]

2009. júl. 7. 19:17
 9/12 anonim válasza:
100%

A túl nagyot kifejezetten utálom,a közepes vagy a kicsi a legjobb,a lényeg hogy formás legyen,és menjen a leányzó/hölgy alakjához.Egxébként szintén nem ezt nézem egy nőn először,van neki arca is,meg iylenek....

/19 éves csaj/

2009. júl. 7. 23:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Elég vicces, de nekem az a fontos, hogy szép mellbimója legyen. Az hogy emellé A-s vagy Es-s kosárméret tartozik igazából tökmindegy.Viszont a kemény és az elszúrt szilikonos mell nekem sokkal taszítóbb mint mondjuk ha lóg egy picit. Egy kemény cicit nem lehet úgy dögönyözni (na azért csak fimoman :P).

Persze az ízléses, szolid szilikonnal sincs bajom, ha illik a lány alkatához, és nem ordít róla hogy mű.

20/L

2010. márc. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!