Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajom lehet, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom lehet, hogy nem tudja hogyan kell csókolózni?

Figyelt kérdés
Én 13 ő 12 éves.És amikor nyelves csókot akartam akkor valami hülyeséget csinált.Amúgy mind2nknek az első volt.azt mondta msnen,hogy akar smárolni!És lehet hogy nem tudja hogy hogyan kell?És hogy mondjam meg neki hogy hogyan kell?
2009. júl. 6. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

várj:D már smároltatok v majd csk fogtok? és msn-en a csaj mondta meg neked h majdmondd el neki v csk te gondolod így.

figyelj szerintem ne modnj neki semmi olyat h hogyan kell csókolózni kivéve ha ő nem kéri. ha még nemsmárolt akkor nyilván nemtudja h hogy kell:D de az első ettől jó:D amikor smároltatok, pontosan mit csinált a nyelvével?. lehet h megijedt és amikro hazaért újra akarta:D legyél megértő és lassú, gyengéd

2009. júl. 6. 22:01
 2/7 A kérdező kommentje:
A buszmegállóban smárolni akartunk,de amikor bedugtam a nyelvem nem játszottunk egymás nyelvével hanem neki merev volt a nyelve:(
2009. júl. 6. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
kicsit béna még probálkoz még nála hátha bele jönn szép lassan
2009. júl. 6. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha az én 12 éves kislányomnak valaki nyelves csókot adna, kitépném a tökét!!!!!!
2009. júl. 6. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
X'D
2009. júl. 6. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki,hogy hogyan kell:DNehéz voltXD
2009. júl. 6. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
22:09 :DDD
2009. júl. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!