Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok még mindig szerelmes? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy jóval idősebb pasival akit nagyon szerettem.Nekem ő volt az első.3hétig msneztünk utána lementem hozzá,és az első randin megtörtént.Miután haza jöttem rá egy hétre már nem vette föl a telefont és nem válaszolt az smseimre.Ez 5 hónapja történt de még mindig annyira szerelmes vagyok hogy szinte belehalok a hiányába. Miért nem tudodom végre elfelejteni vagy,ő miért nem volt képes arra hogy a szemembe mondja hogy ennyi volt?

14L

2009. júl. 6. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ... Ezt egy kicsit elrontottad ... Csak "arra" kelhettél neki hogyha azóta nem válaszolt ...
2009. júl. 6. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
kis hülye. jóval idősebb:ez pedofília te hülye. és ezt csak azért érzed mert ő volt az első . milyért kell a kis hugyosoknak a nagyot játszani: --14 vok és már dogtam ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ-- éretlen kis barom
2009. júl. 6. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Meg is érdemelted,hogy ott hagyott..De most komolyan:Mégis,mit vártál ettől az egésztől? Hogy majd boldogan fogtok élni? Ugyan..csak egy kis friss "husira" vágyott,és te pont alkalmas voltál.Egyébként csak gratulálni tudok,hogy minden további nélkül odadobtad neki magad...Az ilyenekből lesznek a r*bancok...De gondolom még csak fel sem fogtad ennek a jelentőségét,igaz..?

Lehet lepontozni,bátran ;)

2009. júl. 6. 22:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnállak, de komolyan. Azért nem volt képes a szemedbe mondani, mert gyakorlatilag annyit értél neki, hogy kapott egy jó szűk lyukat, és kész. Majd ha két év múlva igazán szerelmes leszel, és viszontszeretnek, akkor meg verheted a fejed a falba, hogy odadobtad magad valakinek 3 hét msn-ezés után.
2009. júl. 6. 22:07
 5/11 anonim válasza:
75%

22.05 elég nagy bunkó vagy! :@

nem hiszem hogy azért tette fel a kérdést, hogy te leribancozzad, vagy lecsesszed! :S szerintem segítséget kért nem pedig lebaszást

2009. júl. 6. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
22:17-es: miért, mit kellett volna írnia? Tulajdonképp hogy lehetne rajta segíteni? Ha eléggé érett lenne, tudná, hogy erre nincs gyógymód, legfeljebb az idő, vagy ha idősebb lenne, akkor bulik, pasizás. De elég érdekes lenne egy 14 éves szerelmi bánatos gyerek, ahogy éppen a Bankban vadássza magának a következő áldozatot. Én írtam, hogy sajnálom, mert elszúrta, nem állt szándékomban lecseszni, én nem ribancoztam le, de egyet kell hogy értsek a 22:05-össel. 22:07-es voltam.
2009. júl. 6. 22:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülye voltam,sőt!!Teljesen igazatok van.Nem tudom miért tettem föl a kérdést hisz tudom hogy nincs rá válasz!Meg is érdemeltem hogy elhagyott ez is igaz de legalább mondhatott volna valamit,bármit!
2009. júl. 6. 22:30
 8/11 anonim ***** válasza:
22:05ös vagyok. 22:17es:Bocsi,de azt hiszem,félreértettél.Nem r*bancoztam le,csak annyit mondtam,hogy a hozzá hasonlókból kerülnek ki.Mást nem is nagyon tudok mondani erre,mert 22:07es elmondott már mindent :D Kérdezőhöz még annyit,hogy tényleg mondhatott volna valamit,de ezek az emberek már csak ilyenek.
2009. júl. 6. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy legalább belátod... Nem tudsz mit tenni, vond le belőle a megfelelő következtetéseket, nem elég három hét arra, hogy valakit megismerj, főleg nem msn-en! Legközelebb okosabb leszel. :( 22:07-es voltam.
2009. júl. 6. 22:35
 10/11 anonim válasza:

21.52! nagyon jó vagy : milyért.

Hát nem semmi :D

2009. júl. 7. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!