Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideális ruha amire fel kapjátok a fejeteket fiúk?
Leszólítás, hogy függ össze a ruházatoddal? Lehetsz, te latexben is disznómaszkkal* :D egy szerény fiú akkor sem fog leszólítani.
*- jó hát lehet, hogy ez csak nekem jön be :DDDD
26/F
Alapszabály, hogy vagy a lábat vagy a dekoltázst hangsúlyozzuk, hogy elkerüljük a túl kur.vás összeállítást. Tehát ha a felső merész, akkor inkább farmert vegyél hozzá. Ha a szoknya rövid, akkor ne legyen mély a dekoltázs.
Mondjuk ha mindegy, hogy mit gondol rólad, csak az számít, hogy megbámuljon, akkor miniszoknya, kivágott top, garantált szemlegeltetés.
24/N
13:26-os:
Az se volt rossz, mikor egy plázában olyat láttam, hogy a lány a nagyon rövid miniszoknya mellé egy lehelletvékony felsőt húzott fel, amin keresztül tisztán látszott az egész melle, a derekán meg a ribancrendszáma. Nem kicsit bámultam meg.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!