Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Niky134 kérdése:
Nagyon gáz ha egy 13 éves lány még nem csókolózott? (normális válaszokat szeretnék)
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 11:36
21/27 anonim válasza:
Majd leírom gépről,a gyengének kedvéért.
22/27 anonim válasza:
Én 18 éves srác vagyok és még én sem csókolóztam,az h te még nem csókolóztál nem gáz,de szerintem én már gáz vagyok :S
23/27 anonim válasza:
16 Éves vagyok, és fiú vagyok és énsem csokolóztam. Szerintem ez nem cink......Ez van.... :S
24/27 anonim válasza:
én is 13 éves vagyok,és én is elgondolkoztam azon,hogy gáz-e vagy nem,de ezek a válaszok nekem is segítettek
25/27 anonim válasza:
én 15/L vagyok,és engem csak annyiban zavar,hogy most alakulóban van egy kapcsolat,és félek hogy elszúrom,és rossz lesz,ezért is bánom,hogy nem tettem meg hamarabb,mikor lehetőségem volt rá.. szerintem ne várd a tökéletes pillanatot,fiút,ha van rá lehetőséged hajrá.!
26/27 anonim válasza:
Kicsit sem gáz. állatira ráérsz még. nekem 13 évesem volt az első, de az csak egy kicsi zökkenő. nyugottam lehet várni még 1-2 évet. Csak lazán. ;)
27/27 anonim válasza:
szerintem is ráérsz vele várni, semmi értelme elsietni. Minek olyanra pazarolni akit nem szeretsz? Ha majd azt a fiút csókolod meg először akit tiszta szívedből szeretsz, akkor hidd el ő nagyon fog neki örülni.
am én 17 évesen csókolóztam először...úgyhogy tényleg ráérsz még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!