Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatotok osztályon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatotok osztályon belüli kapcsolatokkal?

Figyelt kérdés
Mert én beleszerettem egy osztálytársamba, elég jóban vagyunk, de nem tudom mit csináljak. F

2012. jún. 22. 09:03
1 2
 11/16 anonim válasza:
szerintem hülyeség ,hogy nem jó.En a baràtommal màr 1éve együtt vagyunk és az osztálytársam ,minket az iskola össszekőt:)
2012. jún. 22. 09:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Balatonnál lakom, Pécsett jártam egyetemre. Ott jöttem össze egyik szaktársammal. (Félreértések elkerülése végett hagyományos módon: én fiú vagyok, ő meg lány.)

3 hónapig húztuk, nagyon megbántam, de legalább normálisan szakítottunk, mert az senkinek nem lett volna jó, ha a suliban is egymás vérét szívjuk. Szóval azóta én nem próbálkozom, főleg ha távol is lakik az illető, mert hosszútávon nem jár jól vele senki.

Persze lehet, hogy van ellenpélda is, de személy szerint én kihagyom a továbbiakban.

25/F

2012. jún. 22. 09:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Barátom az osztálytársam (meg rajtunk kívül van még 3 pár az osztályban, egyik pár 3 éve együtt van)

Jól tudjuk kezelni, suliban nem nyaljuk-faljuk egymást, szerintem ez alap dolog :D Lehet ezt normálisan is :)

18/L

2012. jún. 22. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is! Kicsit félek a visszautasítástól, de azért bele fogok vágni. :)

Halgass a szívedre!! ;)

2012. jún. 22. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:

ez a házinyúlra nem lövünk mondás egy baromság...

ha érdekel miért, priviben leirom:D

2012. jún. 23. 21:39
 16/16 A kérdező kommentje:
írd le :D
2012. jún. 23. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!