Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10 db 30-as pasiból mennyi szabad? Aki abszolút fügetlen.
Figyelt kérdés
Nem érdekel az épp váló, özvegy, meg bonyolult kapcsolatú.
Az egyészséges egyedülálló pasikra gondolok.
Magyarán úgy is fogalmazhatnék, mennyi az esélye, ha találkozom egy nekem tetsző harmincassal, hogy az szabad?
2012. jún. 22. 00:02
11/17 A kérdező kommentje:
- Na mesélj!
- Nem lehet választ adni? Ez hülyeség. A statisztikákat készítők is hülyék? HM?
- Miért kellene erre 22 évesen tudnom a választ? Nem volt dolgom a fél várossal, biztos a barátnőddel keversz. :)
2012. jún. 22. 00:16
12/17 anonim 

válasza:

"A statisztikákat készítők is hülyék? "
Igen.Vagy te olvastál már olyan közvéleménykutatásról,ahol felkiáltottál,hogy jé,erről engem is megkérdeztek?!
13/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te olyan okosnak hiszed magad. Kár, hogy tévedsz. :)
2012. jún. 22. 00:23
14/17 anonim 

válasza:

Ha gondolod tudok mesélni róla
15/17 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy mesélj. Mi tart vissza?? :)
2012. jún. 22. 00:48
17/17 anonim 

válasza:

Egészséges, normális, egyedülálló, teljesen szabad. 1000/1
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!