Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 15 éves lány létemre szívesebben lennék egy ugyan ilyen korú fiú, és persze homoszexuális lennék?
Figyelj, most még tini vagy.
Ez ez érzés lehet idővel el fog múlni.
Most még tombolnak benned a hormonok.
Viszont ha idővel se múlik el és nagyon szenvedsz a nemedtől, ahogy írták a 21. századi orvostudomány csodákra képes...
én is gondoltam rá hogy mennyivel könnyebb lenne lezbi lánynak lenni de aztán rájöttem hogy marhaság... Sok baj lenne azzal, inkább leszek srác, sok bajtól kímélem meg magam xP
F18
Ha jól értem, akkor nem csak ilyen szokásos "úgy szeretnék meleg fiú lenni, azok olyan cukkkiiik" yaoi fangirl vagy, hanem ennél azért mélyebb a dolog?
Ezt az érzést nemi diszfóriának hívják, és hát én pszichológushoz fordulnék vele, az talán tud okosabbat mondani, így a neten keresztül nem akarok diagnózist felállítani. Nemváltoztató műtét valóban lehetséges kezelés, de azért ezt alapos megfontolás előzi meg az orvosok részéről, hogy eldöntsék, valóban jobb lenne-e az illetőnek a másik nem bőrében...
Először is megkérdezném, h mióta érzed ezt? Ha már évek óta, vagy kisebb-nagyobb megszakításokkal rendszeresen előjön ez a vágy, akkor valószínűleg transzszexuális vagy, arra pedig az egyetlen megoldás a későbbiekben a nemváltás.
Ha csak most nemrég jött elő ez az egész, akkor az idő eldönti, h valóban transzszexuális vagy, vagy csak múló állapot az egész.
Most egyelőre mindenesetre nem sokat tudsz tenni, nemváltáshoz fiatal vagy, még szakvéleményt sem valószínű, h adnának ennyi idősen. Próbálj a körülményekhez képest a lehető leghétköznapibb tini lenni. Tanulj, barátkozzál fiúkkal-lányokkal (nem kapcsolatról beszélek), és a helyedben még szűkebb baráti körön belül sem beszélnék erről, mert nagyon kétesélyes, h ki hogyan reagál.
Ha szeretnél beszélgetni a problémáidról, ajánlom ezt a weblapot:
Nem tudom, h ennyire nagyon fiatalok is vannak-e itt, de 16-17 évesek vannak páran.
üdv, én is ugyanígy vagyok, ha gondolod írj :)
én mivel nagykorú vagyok már megkaptam a nemváltoztatáshoz szükséges papírt a pszichológián, mostmár csak pénz kell.
Én is 15/L vagyok és én is szívesebben lennék fiú :/
De mondjuk én nem akarnék meleg fiú lenni hanem hetero. (Most is hetero vagyok de ha fiúként születtem volna akkor inkább a nőkhöz vonzódnék.) Sőt én még el is képzeltem magamat fiúként! Szerintem egyébként igaza van pár eddigi válaszolónak(legalábbis nagyon remélem) ezt majd kinőjük. Ez a kor kicsit furcsa gondolatokat ébreszt fel az emberben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!