Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy lány jobban szereti ha szexinek hívják minthogy gyönyörűnek?
Én is pont ilyen vagyok. :D Persze, ha valaki gyönyörűnek hívna, az sem lenne gond, de amikor megdicsér a pasim, hogy "faszcibálóan kva szexi vagyok, és legszívesebben itt és most azonnal magáévá tenne", akkor az jóóó. :D Mert tudom, hogy kívánatos vagyok, meg szexi, és olyan erotikus kisugárzásom van, amit szeretnék, hogy legyen, a gyönyörű csak olyan szép jelző, hogy szép a külsőd, de semmi más. És engem is cicának becéz, szerintem aranyos.
De egyébként ilyen dicséret csak és kizárólag a pasimtól tetszik, vagy olyan sráctól, akivel össze akarok jönni, ha egy random idegen odajönne, hogy "jó a segged, dugnám" akkor lecsapnám, idegentől nem kell ilyen jellegű bók.
Meg persze barátomtól se nagyközönség előtt publicban, de egymás közt, jó. :D
21L
Ha azt mondja a pasi, hogy szexi vagyok oké, örülök neki. De ha azt mondja, hogy megd*nálak, na ezen ki tudok akadni. Máshogy is lehet érzékeltetni, hogy kíván, szerintem ez már közönséges.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!