Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen izgatási módszereket tudtok?
Figyelt kérdés
Nő vagyok2009. júl. 6. 17:17
1/4 anonim válasza:
kicsit bővebben ha lehet
kit akarsz izgatni? magadat vagy partneredet
meg milyen jellegüen? vannak pl. mazioochisták is, vgy mondjuk fetisizsták akik női lábakra, bugyikra buknak, speciális tanács kell vagy nagy általánosságban?
2/4 anonim válasza:
Tollpihével jól fel tudod izgatni a nyálkahártyáját és majd tüsszöghet. Persze ezzel őt is jól fel tudod izgatni. Na de nem szexuálisan. Vagy te erre gondoltál? Bővebben, ha kérdezel.
3/4 anonim válasza:
ha megmondom a páromnak, hogy kb. 30 perc és ott vagyok nála, de csak másnap megyek és nem vagyok telefonon sem elérhető....ilyenkor nagyon elkezd izgulni :D:D:D
4/4 anonim válasza:
basszus de szemetek vagytok.
ha pasi akkor egyértelmű h a szopás ill verés de ha ehez akarod felizgatn akkkor simizd a belső combját, puszilgatsd az arcát. olyan csókos puszi:D aztán a nyakát nyalogatsd meg puszild v a fülét:D azok nagyon jók ám:D vagy menyj feljebba simogatással és gatyánkeresztül is csinálhatod.
rem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!