Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen önkielégítési módszereket tudtok ajánlani? (lány vagyok)
csináld gyorsabban :D vagy
fogkefe nyele :D nem tudom :D fiú vagyok de izét még esetleg :D alkoholos filc :D
1. Vegyél magadnak egy kis erősségű (0.01 amper alatti) generátort, amihez van 2 krokodilcsipesz. Mindkét csipeszeket akaszd rá a csiklódra, utána indítsd el és járasd amíg el nem élvezel.
2. Állítsd a mobilodat rezgő funkcióra, dugd fel, majd egy másik telefonról hívd magad amíg jó nem lesz.
3. Vegyél egy automata hurkatöltőt, néhány disznóbelet és elegendő kolbásztölteléket. Dugd be magadnak a bél egyik végét, a másikat húzd rá a hurkatöltő szájára. Töltds meg a kolbászt amíg benned van, húzd ki és ismételd el amíg jó nem lesz.
4. Keress egy konyhai habverőgépet, az egyik keverőjére húzz rá egy nagyobb, keményebb cukkinit. Kész is a házi készítésű vibrátor, használd egészséggel!
Konkrétan mivel próbáltad?Lehet, hogy rossz volt a technika!
Fejben rákészültél az élvezetre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!