Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy küzditek le a félelmeteket ha egy csajról van szó?
Van egy csaj akibe nagyon bele vagyok zúgva, de amikor ott lenne a lehetöségem leblokkolok. Nem merem.
De csak ennél. Bárki máshoz simán odamegyek. Mert nem félek hogy elveszítem. Esetleg beégek, és ennyi. De ennél nem merek. Semmit.
Igen, kis 15 éves gyökér vagyok...
De ennél a csajnál nem megy semmi. Majd egyszer lelövetem magam xD
2.: engem nem egy húsos punci hajt, csak ez a lány
A kedves az megvan, mert mindenki aki ismer engem jó arcnak tart, meg bírnak. A magabiztosság az nem megy már... Ha be vagyok rúgva, akkor is visszafogott vagyok, még az utóhatásnál is (amikor már nem emlékszem - láttam vidiket magamról xD), szóval akkor se lenne gond xD
De nem tudom meggyözni magam...
Pedig a lányhoz oda menni és beszélni vele nem igényel nagy bátorságot,ha az apjához mennél oda akkor vagy igazán bátor xD.
Gondolj a spártaikra akik a náluk sokszorta nagyobb perzsa sereggel is megvívták a csatát vagy a don-kanyari magyar hősökre akik szintén egy esélytelen csatát vívtak és az életüket áldozták. Neked csak beszélned kell és ha elutasítanak se halsz meg.Csak légy bátor és ezt a lány is értékelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!