Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez az álom?
Tudom,hogy már sok ilyen kérdés volt,uh nem aki nem tud majd normális választ adni,az inkább el se olvassa:Köszönöm!
Na szóval azt álmodtam,hogy egy volt osztálytársnőmmel felmentünk Pestre(amúgy egy kisvárosban lakunk és már nem is beszélgetek azzal a csajjal)és ott volt a volt barátom,akivel két és fél éve jártam két évig!Szóval ott volt ő is meg egy csomó más ismerősöm is,és akkor mint egy nagy csapat elkezdtünk beszélgetni és egyszer csak azt vettem észre,hogy az exem a kezemet fogja és a fejemet puszilgatja,ami másoknak is feltűnt és ők is csak néztek,hisz mindenki tudta,hogy mással járok!
Aztán ott beszélgettünk még egy ideig,de a barátnőm,az exem és mi valahogyan hazakeveredtünk és az volt a következő kép,hogy a csajszi eltűnt és a volt barátom és én kettesben sétáltunk,azt hiszem,hogy még fogtuk is egymás kezét és aztán egyszer csak megcsókolt,én visszacsókoltam,de aztán elkaptam a fejem,mert van barátom!
Élőben is van és álmomban is rá gondoltam és,hogy ezt nem szabad,mert mi lesz ha megtudja?A exxel a mostani barátom miatt szakítottam,de az ex volt nekem az első nagy szerelmem és a jelenlegi barátommal nagyon szeretjük egymást és rég nem voltunk már ennyire boldogok,szóval jelen pillanatban semmi baj nincs a kapcsolatunkban!
Tegnap este viszont beszélgettem az exemmel msn en,de semmi olyan téma nem volt csak meló,suli meg ilyenek,kettőnkről egy szó sem esett!
Aki tudja,hogy miért álmodhattam ezt vagy,hogy mit jelenthet az kérem,hogy válaszoljon!
Előre is köszy a válaszokat!
Üdv!
Hűha fogós kérdés.
Én úgy értelmezném az álmod, hogy lehet hogy az exeddel való kapcsolatban volt vmi olyan dolog ami a mostani kapcsolatodban nincs meg. Lehet az akár egy emlék, egy olyan dolog amit együtt csináltatok, vagy akár az is lehet hogy azért álmodtad azt hogy csókolóztok mert lehet hogy belül érzed h az exeddel jobb volt a csók.
Esetleg a barátnőd meg nem azért jöhetett a képbe, mert régen ő hozott össze téged az exeddel? Vagy állnak vmilyen kapcsolatban? Vagy van olyan emlék ami az exeddel és azzal a bnőddel kapcsolatos?
Köszy a választ,de még várom mások ötletét is!
Hát a barátnőm ugye a volt osztálytársam és volt még egy lány(aki ugyan nem szerepelt az álmomban),de inkább rajta keresztül jöttünk össze,mert a házuk előtt volt egy nagy játszótér és régebben az egy olyan hely volt,ahol mindenki összegyűlt,beszélgettünk,fociztak a srácok meg ilyenek és ott ismerkedtem meg az exemmel!
Én úgy érzem,hogy a jelenlegi kapcsolatomban minden tökéletes és semmi nem hiányzik belőle!
Egyszerűen nem értem ezt az álmot,de nagyon zavar és egyfolytában ezen jár az agyam!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!