Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a szerelem bűbájban?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 11:17
1/5 A kérdező kommentje:
ha igen próbáltátok már és bevált?
2009. júl. 6. 11:20
2/5 anonim válasza:
szerelembűbáj?
vagyis hogy "elvarázsolsz" valakit hogy belédszeressen?
ez hülyeség sztem és nem is hiszek benne, főleg hogy akad olyan is mikor szeretni akarsz valakit de nem megy....ami nem megy azt nem kell erőltetni, ha alakul valami az azért legyen mert mindketten akarják...
3/5 anonim válasza:
jó lenne,ird le nekem a receptjét :D ne pontozzatok le,ezt őszintén mondom :) még sosem voltam szerelmes,de kipróbálnám :)
4/5 anonim válasza:
Alapvetően hiszek az ilyen dolgokban, de ez a szerelem-bűbáj csak átverés. Szép is lenne ha úgy működne mint a filmeken, mindenki használná.
5/5 anonim válasza:
Ne próbálkozatok semmivel sose lehet tudni hogy mien természetfeletti erők léteznek de ez lehet hogy bevalósul ami jóóó de az élet visszaveszi valami mással PL.: családodból meghal vmi de nem garantált xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!