Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincs egy ilyen pasinak se komoly kapcsolata se baratnoje?
Figyelt kérdés
Nagyon jol nez ki, ferfias, testes, magas pasi, jol oltozik, nagyon kedves mindenkivel. Megsincs neki baratnoje.2012. jún. 19. 17:40
11/16 anonim válasza:
Csak találgatni tudok, de én azt mondanám, hogy nem minden a látszat. Lehet, hogy a helyes külső és bájolgó modor csak álca és mondjuk egy kapcsolatban épp az ellentéte. Lehet az a típus, akinek látszatra jó a modora, de valójában megtudna ölni mindenkit egy kanál vízben. Lehet, hogy meleg. Lehet, hogy már vagy 200 nőt lefektetett, csak te nem tudsz róla és igazából komolyabb kapcsolatot nem keres az egy éjszakásokon kívül. Lehet, hogy nem csak a külsejére igényes, hanem arra is, hogy ki legyen mellette. És még sorolhatnám a lehet kezdetű mondatokat.
12/16 anonim válasza:
Hát igen, de ha önbizalomhiányos vagy nem kap normális kedves csajt akkor mind gondolkozhat családalapitáson mert csak a gondolattal marad.
13/16 anonim válasza:
17:49
egyedül ezt igen nehéz megoldania. amúgy nem általánosíts!
14/16 anonim válasza:
Honnat ismered?Többet nem tudsz kideriteni róla? Azzal, hogy itt véleményt mond itt mindenki még nem leszel okosabb.Ezek csak találgatások.
15/16 anonim válasza:
"ilyen korban az ember azert mar csaladalapitason gondolkozik"
Lehet pont ezért nincs. Ő is családot szeretne alapítani, de azok a nők akik az útjába kerülnek azokkal nem akar komoly kapcsoaltra lépni, mert úgy gondolja, hogy nem valók feleségnek, anyának.
16/16 anonim válasza:
Mindenféle egó nélkül, én is jól öltözöm, van izomzatom, kockahas, kedves vagyok mindenkivel. Legutóbb még sem kellettem egy teljesen átlagos, semmi extra lánynak... :/ Szóval megértem a csávót, nehéz manapság normális lányt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!