Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti borotváljátok a hónaljatok?
Nem.
@9:Nem attól meleg valaki hogy nem akar olyan szőrös lenni.
így van, attól , hogy valaki borotválja még nem b-uzi!
Ez egy baromság. Számára így jó így érzi jól magát.
ez nem a 80-as évek.
De mindenkinek a magándolga.
ó hogyne lenne bu.zi, először csak a hónalját borotválja, utána jön a láb, majd a végén teljesen csupasz lesz, a végkifejlet hogy a saját neme kezdi el érdekelni!
Pontosan ez mindenkinek a magándolga, szóval külső embernek ebbe nincs beleszólása.
Én inkább nézegetem a szőrös hónalját valakinek, mint egy 150 kg os zsírdisznón a fekete tangát és a fehér átlátszó testhez simul nadrágot, amiből kilógnak a hurkái.
Úgy van, kell a szőr, különben melegek leszünk!
Mint mondtam, én is csak az arcomat borotválom, de hagyjuk már ezt az ostobaságot!
39F
Hihetetlenek vagytok. Toleráljátok már egymást, b*szki! Inkább próbáljuk már egymás számára elviselhetőbbé tenni a világot, minthogy ilyen apró dolgok miatt szólunk be a másiknak. Mindenkinek vannak problémái, itt meg megy az értelmetlen gyűlölet ezerrel, ahelyett hogy elfogadnánk más nézeteit is. Hát gratulálok...
Na azt hiszem elég volt az internetből mára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!